“Engelsizsiniz”in yazarından yeni kitap

Nisan 16, 2020

“Engelsizsiniz”in yazarından yeni kitap

Ersin Ata’nın yazdığı Sen Her Şeye Değersin Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Aşk engel tanımaz” lafını hepimiz kullanmışızdır. Peki, bunu gerçekten tam da içinde yaşayan bir hikâyeye tanıklık etmek ister misiniz?

İlk olarak Engelsizsiniz adlı kitabıyla okurla buluşan Ersin Ata umutları kadar sınırsız olan hayal gücüyle yazdığı yeni kitabında sıradışı bir aşk hikâyesi anlatıyor.

Engellerin yalnızca kafamızda olduğunu gösteren yaşamıyla örnek ve umut olan Ersin Ata’nın yazdığı Sen Her Şeye Değersin Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı: 

Başarılı bir yazar ile sonradan engelli olan paralimpik okçunun olağanüstü aşk hikâyesi…

Bu romanda aşkın hiçbir engel tanımadığını görecek, yazarın hayal gücünden çok etkileneceksiniz…

“Ersincim, sade bir teşekkürden daha fazlasını hak ediyorsun. Azmin, başarın ve en önemlisi engel kelimesini zihinlerimizden sildiğin için ayrıca teşekkür ederim. Seni seneler önce bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım ve iyi ki diyorum. Seni sen yapan, özel kılan mücadelen, sabrın ve hayata olan bakış açın hepimize bir örnek. Senin için özel olan bu güzel eserinde bana da yer verdiğin için sonsuz teşekkür ederim. Seni tanımak gerçekten çok özel ve başarılarının devamını diliyorum. Her zaman en yakın takipçin ve arkadaşın olarak yanı başında yer alacağım. Seni çok seviyorum…”

Fatma Ecevit, Gram Games Finans Asistanı

“Onun lügatinde imkânsız, imkân; mümkün değil, mümkün olarak okunur. Yazarımız Ersin Ata’nın uzun zamandır beklediğim sihirli kelimeleri, okuyucuları adeta büyüleyecek…”

Nalan Tokyürek, Sanatçı

“Kıymetli Ersin Ata kardeşim… Uzun zamandır emek verdiğin ve harika bir şekilde karşılık bulacağına inandığım, ruhunu, sevgini, bilgini, hayal gücünü ve emeğini ortaya koyduğun bu özel roman için sana sonsuz teşekkürler. Tüm kalbimle, sevgimle, daima dua ile seni çok seviyorum. En büyük başarılara imza atman dileğimle iyi ki varsın…”

Zeynep Türkeş

Yazar Hakkında:

30 Mayıs 1983 tarihinde Erzincan’da doğdu. Doğumu sırasında beyin felci geçiren ve Serebral Palsi rahatsızlığı bulunan Ata, 1986 yılında ailesiyle birlikte tedavi için İstanbul’a taşındı. Özel bir rehabilitasyon merkezinde başarılı bir öğrenci olan Ata, eğitmenlerin “Normal bir okula gidebilir…” görüşü üzerine, 8 yıl ortaöğretim okuluna devam etti. Bu dönemde bir dizi tedavi ve operasyon geçiren Ata, lise öğrenimini ise dışarıdan tamamladı. 2006 yılında bilgisayar ve internetle tanışan Ata, çalışmalarını daha çok dijital platformda sürdürdü. Ata, sosyal ağların gelişmesiyle birlikte popüler bir kimlik haline gelirken, engellilerin yaşamları ve hayata bağlılık, azimli olmak gibi konularda yazılar kaleme aldı. 2011 yılında Engelsizsiniz isimli biyografik kitabı Destek Yayınevi tarafından okuyucu ile buluşturulan Ata, 2012 yılında ise Engeller Sona Ersin isimli kitabını yayımladı. Yaşadığı zorlu hayatı renklendirmeyi başaran ve hayata tutunma azmiyle dikkatleri üzerine çeken Ata, çok sayıda televizyon programı, konferans ve seminere katıldı. HT Hayat sitesinde aylık yazılar kaleme alan Ata ile ilgili olarak Selvinaz Altunbaş tarafından hazırlanan “Engeller Sona Ersin” isimli bir de belgesel bulunuyor. Ersin Ata, yaşamını halen İstanbul’da sürdürüyor ve yazma çalışmalarına devam ediyor.

edebiyathaber.net (16 Nisan 2020)

Yorum yapın