“En Küçük Kocaayak” dizisinin yeni macerası raflarda

Ekim 5, 2018

“En Küçük Kocaayak” dizisinin yeni macerası raflarda

Jennifer Weiner’ın En Küçük Kocaayak – Büyük Şehir adlı kitabı, 8 ve üzeri yaş grubu için İpek Güneş Çıgay çevirisiyle hep kitap tarafından 19 Ekim 2018 tarihinde yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

hep kitap’ın, dostluğa ve ait olmaya dair sürükleyici serisinde yeni bir macera: En Küçük Kocaayak – Büyük Şehir.

New York Times Çok Satanlar Listesi’nde 1 numara olan on dört kitabın yazarı Jennifer Weiner’ın çocuk edebiyatına kazandırdığı En Küçük Kocaayak dizisi, çocukların keyifle okuyacakları sade, güzel, esprili ve duygusal bir dile sahip. Dizinin ilk kitabı En Küçük Kocaayak geçen yıl ekim ayında yayımlandı. Dizinin okurlarla buluşan ikinci kitabı En Küçük Kocaayak – Büyük Şehir, 8 yaş üstü çocuklara hitap ediyor.

On iki yaşındaki Alice’in bir sırrı var: Kim ya da ne olduğunu bilmiyor! Alice kendi geçmişini araştırırken arkadaşı Millie de geleceğini şekillendirmeye çalışır. Yeteneğini göstereceği yarışmaya katılmaya kararlıdır. Kocaayak avlamaya hevesli Jeremy ise bu sevdasında yalnız olmadığını anlar. Kader yine bu üçlüyü bir araya getirecek şekilde ağlarını örer.  

“Weiner’ın bu çağdaş masalı, kendini aşırı büyük hisseden ya da küçük düşürülmüş okurların neşesini yerine getirecek ışıltıyla dolu.”

New York Times kitap yorumları 

“İçindeki ucubeyi özgürce sergileyebileceğin güvenli bir yer bulmayı anlatan, göz alıcı bir öykü.”

People 

“Devamını müjdeleyen sonuna dek insanı büyülemeyi bırakmıyor.”

Kirkus Reviews

JENNIFER WEINER HAKKINDA

New York Times Çok Satanlar listesinde 1 numara olan on dört kitabın yazarıdır. Princeton Üniversitesi mezunu ve New York Times Fikir bölümünün yazarlarından olan Jennifer, ailesiyle birlikte Philadelphia’da yaşıyor.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (5 Ekim 2018)

Yorum yapın