En kısa güne en kısa öykülerle merhaba

Kasım 19, 2014

En kısa güne en kısa öykülerle merhaba

21AralıkProgramUluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği’nin düzenlediği ve 21 Aralık Pazar günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan ‘En kısa güne en kısa öykülerle merhaba’ etkinliği, Yılmaz Güney Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. Sosyal medya üzerinden de #enkısaöykü hastag’i ile takip edilebilecek.

Güneşi öykülerle birlikte uğurlamak için yola çıkan 58 edebiyatçı, 21 Aralık En Kısa Öykü Okuma Günü’nde Ankara’da bir araya gelecek. 50’nin üzerinde kısa öykü ‘gün dönümünde’ okunacak.

O gün her şey ‘kısa’ olacak

Yazarlar Aslı Erdoğan’nın ‘Hayatın Sessizliğinde’ ile Özcan Karabulut’un ‘Self Terapi’ öykülerinin uyarlamasının da sahneleneceği etkinlikte, öykü aralarında, gün dönümünün kültürel boyutları ile farklı ülkelerdeki edebiyat etkinliklerindeki kutlanışı konuşulacak.

Aslı Erdoğan’la kısa bir söyleşinin de gerçekleştirileceği etkinliğin teması ise her şeyin ‘kısa’ olması.

Öykünün bereketi için nar kırılacak

Sorumluluğunu Ayşegül Tözeren’in üstlendiği etkinliğin açılış konuşmasını Tözeren, kapanış konuşmasını Dernek Başkanı Özcan Karabulut yapacak.

Gün, öykülü ezgilerin seslendirilmesinin ardından, öykünün bolluğu ve bereketi için hep birlikte nar kırılmasıyla sonlandırılacak.

İletişim:

[email protected]

oykugunleridernegi.com

#enkısaöykü

Etkinlik adresi:

Oda Tiyatrosu-Yılmaz Güney Sahnesi

Maltepe Mh. Şehit Gönenç Cd. No:1, Maltepe, Çankaya, Ankara

(312) 229-96-13

edebiyathaber.net (19 Aralık 2014)

Yorum yapın