Elçin Kuzucu’dan çocuklara “Hayal Atölyesi”

Ocak 7, 2019

Elçin Kuzucu’dan çocuklara “Hayal Atölyesi”

Elçin Kuzucu’nun çocuklara yazdığı, Eda Erdoğmuş’un resimlediği “Hayal Atölyesi: Zihnindekileri Özgür Bırak!” MEAV Yayıncılık etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Elçin Kuzucu’dan, çocukların zihnindekileri edebiyatla harekete geçiren, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerileri çalışması…

Soruların mı var? O zaman cevapları bulmak için hemen harekete geçebilirsin! Tek yapman gereken hayallerini takip etmek. Soru sormak ve hayal kurmak, büyük buluşların ilk önemli adımlarıdır. Hadi, hep birlikte Hayal Atölyesi’ni şenlendirmeye başlayalım!

Hayal Atölyesi, sıradan bir etkinlik kitabı değil. Bu çalışma, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini edebiyatla bütünleştirerek çocukların hayal dünyalarına dokunuyor. Çünkü düşünce dünyası, dil gelişiminin en etkili aracı edebiyatla gelişir!

Elçin Kuzucu

1980’de Ankara’da doğdu. 2002 yılında Selçuk Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2006 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamladı. Çocuk resimleri analizi, düşünme becerileri, akademik motivasyon, iletişim becerileri üzerine ulusal ve uluslararası çalışmalar yapıyor. Farklı alanlarda çocuklar ve genç okurlar için kitaplar yazmayı, onların düşünce dünyalarına katkıda bulunmayı çok seviyor.

Eda Erdoğmuş

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli dizi ve reklam projelerinde illüstratör ve animatör olarak çalıştı. 2014 yılından beri bu alanda çalışmalarına serbest olarak devam ediyor. Bunun yanı sıra çocuk kitapları resimliyor ve oyuncak tasarımı yapıyor. Kişiye özel bez bebekler diktiği “Dö La Fiti” adında bir internet sayfası var. Bodrum’da kedisi Pica’yla birlikte yaşıyor.

edebiyathaber.net (7 Ocak 2019)

Yorum yapın