Edebiyatist dergisinin 11. sayısı yayımlandı

Mayıs 2, 2017

Edebiyatist dergisinin 11. sayısı yayımlandı

edebiyatistEdebiyatist dergisinin 11. sayısı Roman dosya konusu ile yayımlandı.

Dosya Editörlüğünü Ülkü Burhan’ın yaptığı roman konusuna Hülya Soyşekerci’nin giriş yazısı ile başlanıyor. Şebnem Pişkin “Zamanın Ayak İzleri – Tarih’in Romanlardaki Yeri”, Raşel Rakella As “19.Yüzyıl Fransız Romanında Gerçekçilik”, Ramazan Çinko “Roman Kahramanları”, Gülşah ElikbankEdebiyatın Arka Bahçesi Fantazya” yazıları ile yer ediniyorlar.

Şiirler: Ahmet Ertan Mısırlı, Metin Fındıkçı, Feyyaz Kadri Gül, Volkan Hacıoğlu, Tolga Özen, Kubilay K. Suvarlı, Ömer P. Yılmaz, Aytekin Karaçoban, Hüseyin Çatal, Erhan Onur Kocaman,  Kenan OVACIK.

Öyküler: Serkan Türk,  Gamze Arslan, Zerrin Saral, Banu Özyürek, Bedros Dağlıyan, Nurten Çakır, Fatih Külahçı, Veysel Oğulcan Tünay, Yılmaz Yılmaz
İrem Uzunhasanoğlu, H. Meriç Doruk, Sadık Yavuz, Erinç Büyükaşık.

Onur Caymaz ile Roman söyleşisi ve Ülkü Burhan, Arife Kalender ve “Dört İsmail Bir Leyla” söyleşisi ile Nisa Leyla dergide yer buluyor.

Ayrıca; Karin Boye “Çeviri”, Rahmi Emeç “Defter’den”, Şeyma Koç “Potpuri”, Zozan Güleken “İnceleme Kurgunun İnsana Dokunuşu”, Halil Fincan “Sinema, ÇEHOV, TRUMAN VE YALNIZLIK” isimli yazılarıyla ve yine Ersin Tezcan hazırladığı Bulmaca ile Edebiyatist’in 11. sayısında yer alıyorlar.

edebiyathaber.net (2 Mayıs 2017)

Yorum yapın