Edebiyat Konuşmaları başlıyor

Ağustos 28, 2018

Edebiyat Konuşmaları başlıyor

Yazım Kılavuzu ve Olmadık Projeler’in işbirliği ile 2017 ağustosundan bu yana devam eden yazar buluşmaları yeni konuklarıyla devam edecek. Edebiyat Konuşmaları olarak adlandırılan etkinlik serisi, Korku Edebiyatı paneli ile 29 Eylül Cumartesi 14.00’te başlayacak. Galip Dursun moderatörlüğündeki panele Demokan Atasoy, Işın Beril Tetik ve Yankı Enki konuşmacı olarak katılacak.

Derin edebiyat, bolca korku ve edebiyata dair çok şeyin konuşulacağı panel, 14.00-16.00 saatleri arasında Balat’taki Olmadık Projeler Atölyesi’nde gerçekleştirilecek. Anadolu Korku Öyküleri 1 ve 2’nin ortak yazarları Galip Dursun, Işın Beril Tetik, Demokan Atasoy ile Maskenin Düştüğü Yer kitabının yazarı Yankı Enki’nin konuk olacağı etkinliğe katılımın ücretsiz olacak.

Farklı edebiyat türlerinden yazarlar, kitapları ve yazarlık serüvenleri üzerine kahve eşliğinde sohbetler düzenleyen Yazım Kılavuzu ve Olmadık Projeler, bir yılı aşkın süredir Sezgin Kaymaz, Irmak Zileli, Bahadır Cüneyt Yalçın, Ayça Güçlüten, Zeynep Kaçar, Melisa Kezmez, Kaan Murat Yanık, Hüseyin Kıran gibi birçok önemli ismi Balat’ta konuk etmişti.

edebiyathaber.net (28 Eylül 2018)

Yorum yapın