Edebiyat Haber, beş okuruna Sandy Tolan’ın “Limon Ağacı” adlı kitabını hediye ediyor. Ciltli ve üstelik imzalı.

Ocak 27, 2000

Edebiyat Haber, beş okuruna Sandy Tolan’ın “Limon Ağacı” adlı kitabını hediye ediyor. Ciltli ve üstelik imzalı.

11 Temmuz 2011 Pazartesi günü Edebiyat Haber’in facebook sayfasında yer alacak soruyu bilenler arasından yapılacak çekilişle, beş kişi, Sandy Tolan'ın -Türkiye gezisi sırasında imzaladığı- “Limon Ağacı” adlı romanını kazanacak. Üstelik ciltli.

Edebiyat Haber facebook sayfasında yer alacak soruya, 11 Temmuz 24.00’a kadar yanıt verilebilecek ve kazananların listesi 12 Temmuz'da aynı sayfada yayımlanacak. 

Romanla ilgili bir yorum:

Yazar Sandy Tolan’ın gerçek bir hikâyeden yola çıkarak yazdığı kitap, İsrail ve Filistin arasındaki ilişkileri derinlemesine sorguluyor. Vatan kurmak için, sürgündeki bir azınlıkla başlayan İsrail devletinin; sonunda yine vatan için yanıp tutuşan bir Filistin azınlık yaratmasının öyküsü. Naziler tarafından evlerinden sürülen ailesinin, yine kendisi gibi ‘sürülmüş bir Filistinli ailenin evinde’ oturuyor olması fikri Dalia’yı derinden etkiler. Varlığı için savaşmak zorunda kalan İsrail’in, yine varlığı için savaş vermek zorunda kalan Filistinliler ile çatışması son derece düşündürücü. (http://ayseninkitapkulubu.blogspot.com)

Yorum yapın