Edebiyat Haber, beş okuruna Kathryn Stockett’in “Yardımcı” adlı romanını armağan ediyor.

Ocak 27, 2000

Edebiyat Haber, beş okuruna Kathryn Stockett’in “Yardımcı” adlı romanını armağan ediyor.

 

22 Ağustos 2011 Pazartesi günü Edebiyat Haber’in facebook sayfasında yer alacak soruyu bilenler arasından yapılacak çekilişle, beş kişi Kathryn Stockett'in “Yardımcı” adlı romanını kazanacak.

Edebiyat Haber facebook sayfasında yer alacak soruya, 22 Ağustos 24.00’a kadar yanıt verilebilecek ve kazananların listesi 23 Ağustos'ta aynı sayfada yayımlanacak. 

“Kathryn Stockett mükemmel bir roman yazmış. Siz onun karakter çalışması, oyun ve aşk kurgusu ile alınıp götürüleceksiniz. Bu kitap gelecek rüyaları sınırsız olan kadınların öyküsüdür. Mükemmel bir okuma.”

-Adriana Trigiani-

“Sevecen, yaşamsal derecede önemli ve ustaca ele alınmış. Ben kitabı çok sevdim ve hayran kaldım. Çok cüretkar bir anlatımı var. Fantastik.”

-Marian Keyes-

“Mükemmel bir kitap. Üç kadın hakkında etkileyici ve komik bir şekilde dokunaklı bir kitap. Bu kadınlar şimdi ve burada bizimle yaşamaya devam etmektedir.”

-Robert Hicks-

“Öykü anlatımı konusunda doğal yeteneklere sahip olan bir yazarın mükemmel bir zamanlaması . . . Stockett'in hem siyah hem de beyaz karakterleri çok tazedir ve nefes almaktadır. Ben kitabın bir misyoneri oluyorum. Bu akıllıca yazılmış ve şaşırtıcı ilk kitabı kaçırmayın.”

-Joshilyn Jackson-

Siyah-beyaz eşitliği üzerinden, insan özgürlüğüne vurgu yapan kitabın filmi de çekildi ve şu an ABD'de gösterimde

“Ben kitabı çok sevdim. Kathryn Stockett bize gerçeklerle dolu bir öykü içinde güçlü, görkemli karakterler sunuyor. Aibileen, Minny ve Skeeter kendi farklılıklarına rağmen böylesine zorlu bir dönemden geçen bir ortamı yansıtmakta ve bu sıradan kadınların kahramanlığını ortaya koymaktadır.
-Jill Conner Browne-

Yorum yapın