Dünyanın Uyanışı Netflix dizisi oluyor

Mart 27, 2019

Dünyanın Uyanışı Netflix dizisi oluyor

Şengül Boybaş’ın Küsurat Yayınları etiketiyle yayımlanan romanı Dünyanın Uyanışı Netflix dizisi oluyor.

Tanıtım bülteninden

“İnsanoğlunun hikâyesinin bittiği yerde, onun hikâyesi başlıyordu…”

Proje ismini romandaki ana karakterden alan Atiye adlı yapım Netflix’in Türkiye’de yaptığı ikinci orijinal dizisi olacak. Çekimlerine başlanan dizinin başrolünde olan Beren Saat, Atiye isimli özel güçleri olan genç bir kadını canlandıracak. Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova gibi yetenekli oyuncuların kadrosunda yer aldığı projenin çekimleri İstanbul ve Güneydoğu Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde sürdürülecek.

Göbeklitepe’nin Gizem Hikâyesine Yolculuk

Sekiz bölüm olarak tasarlanan dizide, genç ve güzel bir ressam olan Atiye’nin sürükleyici ve mistik hikâyesi anlatılacak. Göbeklitepe’nin kadim tarihinin kendine yer bulacağı proje bu yıl gösterime girecek. Ailesi ve sevgilisiyle İstanbul’da mutlu bir hayat süren Atiye’nin hayatı dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’ye yaptığı ziyaretle değişecek. Kazı alanında araştırmalarına devam eden arkeolog Erhan, Atiye’nin Göbeklitepe ile arasındaki bağı görmesine vesile olacak, geçmişle şimdinin panoraması başlayacak!

Şengül Boybaş Kimdir?

1980 yılında Tokat’ta doğan, Halkla İlişkiler ve İşletme lisans programlarının ardından Livcon Learning Academy’de Life Coach & NLP sertifika programını tamamlayan Şengül Boybaş’ın kaleme aldığı, Küsurat Yayınları’nın romanları arasında yerini alan Dünyanın Uyanışı sizleri sıradışı bir kurgu ile karşılıyor. Üzerinde yaşadığımız bereketli toprakları, hayatın yanlış yaşanışını ve insanlığın sonsuz kez yenilişinin çarpıcı romanı Dünyanın Uyanışı’nı bir solukta okuyacaksınız! Sonunu merak etmekten kendinizi alamayacağınız, tek solukta okuyacağınız bu kitapla Atiye’nin sıradışı kaderini doğurmasına, yeniden doğuşuna tanıklık etmeye hazır olun.

edebiyathaber.net (27 Mart 2019)

Yorum yapın