Dünyalı Dergi’nin Temmuz-Ağustos sayısı çıktı

Temmuz 23, 2015

Dünyalı Dergi’nin Temmuz-Ağustos sayısı çıktı

Dunyali_kapak16Dünyalı’nın Temmuz-Ağustos sayısında yine güzel hediyeler var: Yaz tatiline neşe katacak bir yapboz poster ve tatil günlüğü, birbirinden renkli 48 çıkartma ve afallatan akıl karıştırmacalarla dolu bir yaz eğlencesi kitapçığı…

Tanıtım bülteninden:

Yaz sıcakları iyiden iyiye bastırdı. Yoksa sen de sıcaklar yüzünden miskinleşenlerden misin? Hazır konu buradan açılmışken, kendini hiç tembel hissettiğin oldu mu? Yoksa hep çalışkanlığınla ilgili övülenlerden misin? Peki tembellik diye bir şey var mı gerçekten? Belki de herkesin tembellikle suçladığı kişiler, o sırada çok önemli bir konuyla ilgili düşünüyorlardır. Kim bilir, belki önemli bir icadın yapımına kafa patlatıyorlardır. İşin aslı, tembeller de çalışkan olabilirler. Off, çok karışık bir konu bu. Sen en iyisi bu ayki dosyamıza bir göz at ve ‘Yan gel yat Osman’ın dediklerine kulak ver.
Madem yaz sıcak, suda yaşayan canlıları bahane edip biraz serinleyelim; cep çöpçüsüyle doğada gezinip ferahlayalım ve Fransa Bisiklet Turu yarışçılarıyla birlikte ter atalım.

Dünyalı’da bu ay ayrıca sanatta ejderha, tarak tarihi, son yılların en popüler işi selfie ve daha pek çok konu var. Yaz özel sayımızın armağanı olan etkinlik kitapçığı ile eğlence süreni uzatabilirsin.”

edebiyathaber.net (23 Temmuz 2015)

Yorum yapın