Dünyaca ünlü yazardan çoksatan gerilim romanı: “Kayıp Zamandaki Kız”

Şubat 20, 2019

Dünyaca ünlü yazardan çoksatan gerilim romanı: “Kayıp Zamandaki Kız”

Kathryn Croft’un “Kayıp Zamandaki Kız” adlı romanı, Banu Doğanay Pinter çevirisiyle Altın Kitaplar tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Psikolojik gerilim romanlarıyla çoksatan listelerinin müdavimi olan KATHRYN CROFT’un en sevilen eserlerinden KAYIP ZAMANDAKİ KIZ, şimdi Türkçede…      

Kathryn Croft, en sevilen romanlarından Kayıp Zamandaki Kız’da okuyucuyu, yalan ve gerçeğin iç içe geçtiği, tüyleri diken diken eden gerilim dolu bir maceraya davet ediyor.

Simone Porter’ın altı aylık kızı Helena kaçırılır. Simone ve eşi Matt paramparça olan hayatlarını yavaş yavaş baştan kurmaya çalışırlar ancak çocuklarını kaybetmenin acısı onları asla terk etmez. On sekiz yıl sonra Grace adında bir genç kız, Helena olduğunu iddia ederek hayatlarına girer. Yıllar içinde kimseye güvenemeyeceğini öğrenen Simone ona inanmaz. Grace ortadan kaybolduğundaysa gerçeği ve bebeğini bulmak için tehlikeli ve tekinsiz yollara başvurmak zorunda kalır. Bebeğini kaybeden Simone, bu yolda kendi hayatını koruyabilecek midir?

Yazar Hakkında

Kathryn Croft bir milyonun üstünde satan yedi psikolojik gerilim romanının yazarıdır. The Girl With No Past kitabıyla çoksatan listelerine giren yazarın Kayıp Zamandaki Kız romanı da büyük başarı kazanmıştır. On üç ülkede eserleri yayımlanan Croft, çalışmalarını kocası, çocukları ve iki yaramaz kedisiyle beraber yaşadığı Guildford, Surrey’de sürdürmektedir.

edebiyathaber.net (20 Şubat 2019)

Yorum yapın