D&R’da Black Friday çılgınlığı başlıyor

Ekim 24, 2017

D&R’da Black Friday çılgınlığı başlıyor

D&R, 24 Kasım’da (bugün) gece yarısına kadar Black Friday kapsamında bazı marka ve ürünlerde büyük indirimler sunuyor.

Her yıl, Kasım ayının dördüncü perşembesinden sonra kutlanan ve en özel indirimleri alışveriş tutkunları ile buluşturan Black Friday’de D&R, bu yıl birbirinden farklı ürünleri, tek bir noktada çeşitli indirimlerle sunuyor.

Müzik severler için, JBL marka ürünler, Philip kulaklıklar, IonMaxLP pikaplar %20 indirim seçenekleri müzik tutkunlarını bekliyor.

Fotoğraf tutkunları için, her anını ölümsüz kılmak isteyenlere özel kampanya sunan D&R, Fuji marka ürünlerde %20 indirim imkanı sunuyor.

Oyun severlerini de unutmayan D&R, Sony PS4 1 TB + FIFA 18’i, 1.699 TL yerine 1.549 TL’ye ulaşma imkânı sunarken, Sony PS VR Yanında PS4 Kamera+VRWorldsOyun+GT Oyun Paketi ise 1.899 TL yerine, 1.499 TL’den alınabilecek. Sony PS4 Oyunlarında %25’e varan indirimler merakla beklenirken, futbolseverler FIFA18 oyunlarına 380 TL yerine 280 TL’ye sahip olabilecek. Blizzard Oyunlarında da indirim oranları %30’a varacak. İndirimler ve seçili yazılım oyunlarında indirim oranları % 40’lara çıkarken, Microsoft Xbox konsollarda indirim fırsatları da göz dolduracak.

Teknoloji severleri de unutmayan D&R, Iphone7 Kampanyası ile de bu Black Friday’i unutulmaz kılacağını iddia ediyor.

Black Friday süresince D&R’dan Bonus Card ile 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 100 TL değerinde D&R Bonus kazanma fırsatı yakalayacak.

edebiyathaber.net (24 Kasım 2017)

Yorum yapın