D&R Kitap Fuarı başlıyor

Ekim 1, 2018

D&R Kitap Fuarı başlıyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’ın online sitesi dr.com.tr’nin kitap fuarında birbirinden özel ayrıcalıklar kitapseverleri bekliyor.

Tanıtım bülteninden:

Keşfetmeye doyamadığınız D&R dünyası, her ay farklı bir konsepte ev sahipliği yapmaya devam ediyor.         Bu senenin teması “Düşsel Yolculuk” olan 5. dr.com.tr’nin kitap fuarı”, 1 Ekim  –  9 Kasım tarihleri arasında www.dr.com.tr’de gerçekleşiyor.

Binlerce yayınevi ve yazarın yer alacağı sanal fuarda 150.000’i aşkın kitap %60’a varan indirimler ile okuyucuları bekliyor.

En sevilen, beğenilen, tavsiye edilen ve ödüllü kitapların yer aldığı“dr.com.tr  kitap fuarı”nda kitap tutkunları birçok farklı ve önemli esere ulaşmanın keyfini yaşayacak.

Fuarda okuyuculara, dünya klasikleri, yeni kitaplardan öne çıkanlar, çok satan ve ödüllü kitaplar, yayınevi özel dizileri, yabancı kitaplar gibi içeriklerine göre kitap listeleri de sunuluyor.

Misafirlerine unutamayacakları bir ‘’Kitap Fuarı’’deneyimi yaşatacak olan D&R dünyası sizi birbirinden farklı yolculuklara çıkaracak.

Sevilen Yazarların İmzalı Kitapları Bu Fuarda

20 milyonu aşkın ziyaretçi beklenen “dr.com.tr Kitap Fuarı” süresince edebiyatseverler: Ahmet Ümit, Akilah Azra Kohen, Hasan Ali Toptaş, İlber Ortaylı, Ayşe Kulin, Buket Uzuner, İpek Ongun ve daha birçok ünlü ismin imzalı kitaplarına da ulaşabiliyor.

Özgür ve sınır tanımayan D&R dünyasının online kitap fuarını keşfetmek ve fuar fırsatlarından faydalanmak için www.dr.com.tr’ye uğramayı unutmayın. 

edebiyathaber.net (1 Ekim 2018)

Yorum yapın