D&R Kitap Fuarı başladı

Ekim 16, 2017

D&R Kitap Fuarı başladı

Türkiye genelindeki D&R mağazaları ve dr.com.tr adreslerinde 31 Ekim’e kadar sürecek olan D&R Kitap Fuarı’nda müthiş indirimlerin yanı sıra binlerce imzalı kitaba ulaşma ve birbirinden ünlü yüzlerce yazarla bir araya gelme fırsatı yakalanıyor.

Keşfetmeye doyamadığınız D&R dünyası, her ay farklı bir konsepte ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 31 Ekim’e kadar tüm D&R mağazalarında ve www.dr.com.tr adreslerinde gerçekleşecek olan ‘’D&R Kitap Fuarı”, kitaplarda müthiş indirimler, birbirinden ünlü yazarlarla söyleşiler, imza günleri, workshoplarla dolu dolu bir etkinlik programı sunuyor. Misafirlerine unutamayacakları bir ‘’Kitap Fuarı’’deneyimi yaşatacak olan D&R dünyası ile siz de okumaya doyacaksınız.

D&R Kitap Fuarı, Türk polisiye roman yazıları ile adından sıkça söz ettiren ve birbirinden çarpıcı kitaplara imza atan Ahmet Ümit’in imza günü ile başladı. Ahmet Ümit, en sevilen kitaplarını D&R İstinye Park’ta imzaladı. Bir yazar için en güzel duygunun kitapların ve okurların arasında olmak olduğunu dile getiren Ahmet Ümit, “D&R gibi kitapları okurlarla buluşturan ve birçok mağazası bulunan bir kurumun fuarında bulunmak ayrı bir zevk. Bütün kitapçıları olduğu gibi D&R’ı da desteklememiz lazım çünkü bu ortak bir çalışma. Türkiye’ye kültürü, edebiyatı, kitabı yaymak adına yapılan bir iş. İlgi de gayet güzel” dedi.

“RUHU BESLEMENİN YOLU KİTAPTAN GEÇER”

Pek çok yerde kitap etkinlikleri, fuarları, şenlikleri olduğunu söyleyen Ümit, “Bunların çok önemli olduğunu düşünüyorum. 80 milyonluk bir ülkeyiz. Dünyayla, gelişmiş ülkelerle kıyasladığımızda yeteri kadar kitap okumadığımız ortada. Bu tür etkinliklerin kitap okumayı teşvik edeceğini düşünüyorum. O nedenle bunları devam ettirmemiz, geleneksel hale getirmemiz lazım. Çünkü yapmamız gereken bir şey var. Çocuklarımıza verdiğimiz yumurta, et, süt, ekmek gibi vazgeçilmez gıdaların arasına bir de kitabı eklememiz lazım. Nasıl ki bedenimizi besleyip büyütüyorsak ruhumuzu da beslememiz gerek. Bunun yolu da kitap okumaktan geçer. Sadece çocuklar değil her birimiz ölene kadar kitapları en yakın arkadaşlarımız yapmalıyız. Kitapla güzelleşen, geçen bir ömür dünyanın en güzel ömrüdür” diye konuştu. Yeni kitabının Mart ayında raflardaki yerini alacağı müjdesini de veren Ümit, “Mart ayında yeni kitabımız geliyor, okuyucularımızla buluşacağız. Baş komiser Nevzat yine bir serüvenin, seri katilin peşinde” dedi.

“D&R’LARDA KİTAPLAR KONUŞACAK”

Fuarın 31 Ekim’e kadar süreceğini söyleyen D&R Kategori Müdürü Betül İşeri, “D&R’larda kitaplar konuşacak, konuşulacak. Ahmet Ümit’le başladık. Fiziki olarak 167 mağazadayız. Bu mağazalarımızda yüzlerce kitapta yüzde 25’e varan indirimler, 9.90 TL’ye, 14.90 TL’ye kitaplarımız var. Onun dışında imza günlerimiz ve aktivitelerimiz olacak. İmza günlerinde Türkiye’nin önemli yazarları olacak. İnternet sitemizde de şu anda fuarımız devam ediyor. Mart ayında da ikincisini yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da senede iki kez olmak üzere etkinliğimize devam etmek istiyoruz. Kitap Fuarı’yla birlikte markamızdaki kitap algısının altını çizmek istedik. Okura dokunmak, bir arada olmak, bir takım geri dönüşler almak bu anlamda bizim için çok önemli. En büyük hedefler bunlardı” diye konuştu.

Ahmet Ümit’in kitaplarını hayranlıkla okuduğunu belirten öğrenci Mehmet Esat Nergis ise, “Kendisinin D&R’a geldiğini duyunca hemen gelip kitap almak istedim. Kitabı imzalatacağım için de çok mutluyum” dedi.

Seçili Kitaplarda %25 indirim

Birçok farklı kitap seçeneğini bir arada bulabileceğiniz ‘’D&R Kitap Fuarı’’nda sevdiğiniz yazarların kitaplarına 9.90 ve 14.90 TL’ye ulaşma şansınız olacak. D&R Kitap Fuarı süresince seçili kitaplarda %25 indirim ve Doğan Egmont kitaplarında ikinci kitabı %40 indirimle alma fırsatı bulacaksınız.

D&R Kitap Fuarı’nda Binlerce İmzalı Kitap

12 Ekim’de başlayan D&R Kitap Fuarı, tüm kitapseverleri birbirinden renkli aktiviteler ve sürpriz hediyeler ile buluşturuyor. Fuar süresince Türkiye genelindeki mağazalarda Türkiye’nin en sevilen yazarlarının imzalı kitaplarına ulaşma şansı yakalanıyor.

Kitapseverler, D&R Kitap Fuarı süresince Ayşe Kulin, İlber Ortaylı, Zülfü Livaneli, Murathan Mungan, FerzanÖzpetek, Azra Kohen, Kahraman Tazeoğlu, Yılmaz Özdil, Canan Tan, Kaan Sekban, Miraç Çağrı Aktaş, Büşra Yılmaz gibi birbirinden ünlü yazarlar tarafından imzalanan binlerce kitabı satın alma olanağı buluyor.

Türkiye genelinde yüzlerce etkinlik

D&R Kitap Fuarı, çok sevilen yazarları da okuyucularıyla buluşturuyor. Ekim ayı sonuna kadar devam edecek Kitap Fuarı’nda Zülfü Livaneli, İlker Başbuğ, İclal Aydın, Özgür Mumcu, İsmail Küçükkaya, Nazlı Eray, Murat Menteş, Kürşat Başar, Ahmet Telli, Mirgün Cabas, İlber Ortaylı, Aret Vartanyan, İpek Ongun, Osman Pamukoğlu, Murat Uyurkulak, Ayşe Kulin, Üstün Dökmen,Levent Tülek, Feyza Altun, Hande Birsay, Alper Canıgöz, Barış Muslu, Şermin Yaşar, Zafer Algöz, Can Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu birbirinden ünlü onlarca yazar, İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Afyon, Bursa, Eskişehir, Antalya, Hatay, Diyarbakır, Kayseri, Mersin, Bodrum, Gaziantep ve Çorum’daki D&R mağazalarında düzenlenecek yüzlerce etkinlikle okuyucularıyla buluşacak.

D&R Kitap Fuarı Kapsamında bu hafta sonu düzenlenecek imza günü programı şöyle:

14 Ekim Cumartesi

Ayşe Kulin D&R Zorlu – 15.00

Mirgün Cabas- Ahmet Ümit- D&R Akmerkez – 15.00- 17.00

Judith Liberman- D&R Kanyon – 14.00

Hande Birsay- D&R Marmara Forum- 14.00

Leyla Bilginer- D&R Trump – 14.00

Sezen Aksu Taşyürek – D&R Trump Kids- 15.00

Caner Yaman- D&R Emaar- 15.00

Didem Moralıoğlu- D&R Brandrium- 15.00

Ahmet Şimşirgil- D&R Torium- 15.00

Mustafa Orakçı- D&R Vialand – 15.00

Ömer Tuğrul İnançar- D&R Ümraniye Çarşı- 15.00

Sezgin Kaymaz – D&R Ankara Tunalı- 15.00

Nazlı Eray- D&R Ankara Cepa- 14.00

Merve Bilge Atalay- D&R Ankara Ankamall- 15.00

Üstün Dökmen- D&R Edirne Espark

Fatma Erdek- D&R Bornova- 14.00

15 Ekim Pazar

Murat Uyurkulak – D&R Zorlu- 15.00

Murat Menteş- Kürşat Başar- D&R Akmerkez- 15.00- 17.00

Levent Tülek- D&R Kanyon – 15.00

Caner Yaman- D&R Trump – 15.00

Pınar Gencal- D&R Nişantaşı City’s 15.00

Sinem Sal – D&R Capitol- 15.00

Semih Öztürk- D&R Optimum – 15.00

Zeynep Say- D&R Pendik 15.00

Ahmet Telli – D&R Ankara- 15.00

Nazlı Eray- D&R Ankara Tunalı -14.00

Şermin Yaşar- D&R Ankara Cepa- 14.00

Bahadır Cüneyt- D&R Ankara Panora

Koray Yersüren, Dilara Keskin, Yusuf Piliç, Emre Gül- D&R Park Afyon- 15.00

Fatih Murat Arsal- D&R MarkaBursa 15.00

Ülker Uzun Polat- D&R Eskişehir Espark 14.00

Mirgün Cabas- D&R Ege Perla 15.00

edebiyathaber.net (16 Ekim 2017)

Yorum yapın