Doğan Cüceloğlu Bilgi Eğitim’de anne babalarla buluşuyor

Ekim 27, 2016

Doğan Cüceloğlu Bilgi Eğitim’de anne babalarla buluşuyor

dogan-cucelogluBilgi Eğitim, çocuklarını anlamak ve onlarla daha iyi iletişim kurmak isteyen ebeveynler için Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve diğer eğitmenlerle ‘Ana-Baba Okulu’ eğitim programını 19 Kasım’da başlatıyor. 3 hafta sürecek program İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Bursa’daki merkezi BİLGİBursa’da gerçekleşecek.

Programda önceki kuşaklardan aktarılan değerler masaya yatırılacak, çocuklarla kaliteli ve etkili iletişim kurabilmenin teknikleri aktarılacak.

Programda, “Çocuğumla iletişim kurarken kendi ebeveynlerimle ilişkimden neler getiriyorum? Onunla kendi tercih ettiğim ilişkiyi kurabiliyor muyum? Neden bazı davranışları beni özellikle sinirlendiriyor? Oyun nerede biter, disiplin nerede başlar? Çocuğumun başarılı olmasını isterken mutluluğundan ödün mü veriyorum?” sorularının yanıtları aranacak. Eğitimin sonunda, katılımcı anne ve babalar, çocuklarının yalnız akademik anlamda değil hayatın genelinde başarılı olması için izlemeleri gereken yolları keşfedecek.

‘Ana-Baba Okulu’ eğitimlerine Yrd. Doç. Dr Yudum Akyıl, Psikolog Yeşim Canlı, Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu ve Yrd. Doç. Dr Elif Göçek eşlik edecek. Toplam 15 saat sürecek eğitimler 19 Kasım-3 Aralık tarihlerinde ve Cumartesi günleri, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Bursa’daki merkezi BİLGİBursa’da gerçekleşecek. Programın ücreti 1100 TL olarak belirlendi.

Başvuru ve kayıt için iletişim bilgileri şöyle: İstanbul Bilgi Üniversitesi  BİLGİBursa Merkez, Nilpark AVM & Ofis Karaman Mah. İzmir Yolu Cad. Kat: 4 No:90 Nilüfer-BURSA/ Telefon 0(224) 245 7000  ve e-posta [email protected]

edebiyathaber.net (27 Ekim 2016)

Yorum yapın