Diğer belediyelere örnek uygulama: “Kütüphanede Tiyatro Var”

Mart 13, 2017

Diğer belediyelere örnek uygulama: “Kütüphanede Tiyatro Var”

1489134520_dogan_hizlan_tiyatroAntalya Şehir Tiyatroları ile Doğan Hızlan Kütüphanesi’nin ortak projesi ‘Kütüphanede Tiyatro Var’ devam ediyor. Kitap okuma alışkanlığı ve tiyatro sevgisi aşılayan proje ile Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kütüphanelerden 50 kitap okuyan kitapseverler AŞT’den istediği oyuna iki kişilik tiyatro bileti kazanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Doğan Hızlan Kütüphanesi ve Antalya Şehir Tiyatroları’nın 2014-2015 Tiyatro Sezonunda yaptığı işbirliği ile başlayan ve 2016-2017 Tiyatro Sezonunda da kapsamı genişletilerek devam ettirilen “Kütüphanede Tiyatro Var” projesi devam ediyor.

İki kişilik davetiye

Sadece Doğan Hızlan Kütüphanesi ile sınırlı kalmayan proje çerçevesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı tüm kütüphanelerden 50 kitap okuyan her kitapsever Antalya Şehir Tiyatroları’nın dilediği oyununa 2 kişilik davetiye kazanıyor.

Kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor

Özellikle çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve tiyatro sevgisini aşılamak için gerçekleştirilen projede bilet almaya hak kazanan kütüphane üyeleri, üye oldukları kütüphaneden verilen davet mektubu ile beraber Antalya Şehir Tiyatroları gişesinden oyun seçimlerini yaparak iki kişilik biletlerini alabiliyor.

edebiyathaber.net (13 Mart 2017)

Yorum yapın