Değişen Kuzey Kore bu sayı Fotoğraf Dergisi’nde

Haziran 5, 2018

Değişen Kuzey Kore bu sayı Fotoğraf Dergisi’nde

Türkiye’nin en eski fotoğraf yayını Fotoğraf Dergisi’nin Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır, son aylarda herkesin gözünün üzerinde olduğu Kuzey Kore’ye gitti. Bakır, Kuzey Kore izlenimlerini ve fotoğraflarını bu sayı Fotoğraf Dergisi’nde paylaştı. 

1995 yılından beri iki ayda bir çıkan, ülkemizin en eski fotoğraf yayını olan Fotoğraf Dergisi’nin 139. sayısı (Haziran-Temmuz) yayınlandı. 2017 başından itibaren daha fazla fotoğraf severe ulaşmak için sadece e-dergi olarak hazırlanan Fotoğraf Dergisi’ni Dergilik, Magzter, Türk Telekom e-dergi ve kendi uygulamasıyla da Apple App Store ve Android Play Store’da ücretsiz olarak indirebilir, okuyabilirsiniz.

Konusunda uzman, fotoğraf ustaları, akademisyen, profesyonel fotoğrafçı ve editörlerden oluşan 20 yazarı ile ülkemizin en iyi ve en çok okunan fotoğraf yayını olan Fotoğraf Dergisi içerisinde her seviyedeki fotoğraf severler için özel içerikler yer alıyor.

Kapalı kutu olarak adlandırılan ve az sayıda gazetecinin girmesine izin verilen Kuzey Kore’ye giden Ömer Serkan Bakır, bu gizemli ülkede 6 gün geçirerek yanında sürekli devlet görevlileriyle birlikte dolaştı ve buna rağmen inanılmaz hikayeleri kaydetti. Kuzey Kore’ye nasıl gidilebileceği, fotoğraf çekimlerindeki zorlukları, günlük yaşamı, yemekleri, yerel halkı, liderlerine yaklaşımlarını ve en önemlisi de bu gizemli ülkedeki bilinmezleri gözler önüne seren Bakır, internette dolaşan her hikayeye inanılmaması gerektiğini aktarıyor. 

Fotoğraf Dergisi sosyal medya hesapları (Instagram/Facebook/Twitter): @FotografDergisi 

www.fotografdergisi.com

edebiyathaber.net (5 Haziran 2018)

Yorum yapın