Çok satan bir roman: “Kandan ve Kemikten Çocuklar”

Mayıs 15, 2018

Çok satan bir roman: “Kandan ve Kemikten Çocuklar”

Tomi Adeyemi’nin çok satan romanı Kandan ve Kemikten Çocuklar, Esra Kökkılıç çevrisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Tomi Adeyemi’den, yayımlandığı ilk günden beri tüm dünyada adından söz ettiren, haftalardır çok satanlar listelerinden düşmeyen muhteşem bir fantastik roman.

Zelie mutlu günlerini özlüyor. Annesinin yanında olduğu, büyünün tüm Orişa’da özgürce dolaşabildiği günleri. Çünkü zalim bir kral hem annesini hem büyüyü yok etti. Majilerin içinden büyüyü söküp aldı. Herkesi yalnızca kendi isteklerini yerine getirmeye mahkûm etti. 

Ama buraya kadar! Artık Zelie’nin sırası. Şimdi büyüyü geri getirme, Orişa’yı eski günlerine döndürme şansı var. Yolda başına ne gelirse gelsin, her ne pahasına olursa olsun bu yolda ilerlemeli. Annesinin intikamını almalı. Ama ağabeyi ve davetsiz misafirleriyle çıktığı bu yol sandığı kadar kolay değil. Ölüm ve korku salan muhafızlar her yerde. Sularda intikam dolu ruhlar bekliyor. Üstelik Zelie yeni yeni hissetmeye başladığı güçlerini kontrol etmekte zorlanıyor. Sadece güçleri mi? Ya duyguları? Hem de en olmadık yer ve zamanda…

edebiyathaber.net (15 Mayıs 2018)

Yorum yapın