Çocuklar “Neden? İnsan Vücudu” ile mucizeye tanık oluyor

Mayıs 30, 2018

Çocuklar “Neden? İnsan Vücudu” ile mucizeye tanık oluyor

Soonbong Heo’nun yazdığı, Heosoek Song’un resimlediği Neden? İnsan Vücudu, 10 ve üzeri yaş grubu için Eda Açanal çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

hep kitap’ın çizgi bilim dizisi Neden?, insan vücudunu ele alan yeni kitabıyla devam ediyor. İnsan vücudunun gizemlerle ve mucizelerle dolu yapısı içinde keşfe çıkan Neden? İnsan Vücudu ile çocuklar; insan vücudunun gizemlerine ve mucizelerine tanıklık edecek ve vücutlarının kıymetini daha çok bilecek. Kitap, 1 Haziran’dan itibaren raflarda!

Omji ile Gomji’nin tatil ödevi, insan vücudunun sırlarını keşfetmektir. Omji’nin babası onlara, ödevlerinde yardımcı olmak için iki robot hazırlamıştır bile. Omji ile Gomji, gerekli bilgileri göstermek için lazer ışınları kullanan Dr. Show ile herhangi bir şeye dönüşebilen robot köpek Mongmong’un rehberliğinde insan vücudunun gizemli dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkarlar. Soonbong Heo’nun yazdığı, Heosoek Song’un resimlediği Neden? İnsan Vücudu kitabıyla çocuklar, insan vücudunun gizemlerine ve mucizelerine tanık olacak, vücutlarının kıymetini daha çok bilecekler.

Günlük hayatta etrafımızda olanları ve onların arkasındaki bilimsel ilkeleri anlamayı kolaylaştıran çizgi bilim dizisinden Neden? Günlük Hayatta Bilim, Neden? Çevre ve Neden? Evren kitapları, hep kitap etiketiyle yayımlandı. Dizinin Neden? Günlük Hayatta Bilim, Neden? Çevre ve Neden? Evren kitapları 7 yaş; Neden? İnsan Vücudu ise 10 yaş üstü çocuklara hitap ediyor. Dizinin diğer kitapları gelecek aylarda yayımlanacak.

edebiyathaber.net (30 Mayıs 2018)

Yorum yapın