Çocuklar, bu yılbaşı Noel Baba ve hediyelerini unutun, neden mi?

Aralık 24, 2018

Çocuklar, bu yılbaşı Noel Baba ve hediyelerini unutun, neden mi?

Eşref Karadağ’ın çocuklara yazdığı Noel Babalar Grevde Bilgi Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Her yer ışıl ışıl, rengârenk… Bembeyaz kar bile yeni yılın coşkusunu örtemiyor. Yılbaşı ağaçları da hazır. Peki ya ağacın altındaki hediyeler? Hediyeleriniz hazır mı? Yoksa hediyeler için Noel Baba’yı mı bekliyorsunuz? Bu yılbaşı Noel Baba ve hediyelerini unutun. Neden mi? Noel Babalar Grevde!

Grev mi? O da ne demek şimdi? Bir tür iş bırakma eylemi diyelim. Noel Babalar, talepleri karşılanana kadar yılbaşı hediyelerini getirmeyecekler. Hediye dağıtırken artık kızaklarının elektrik tellerine takılıp kalmasını, bacadan inerken sıkışmayı istemiyorlar. Tüm bu sorunlar çözülene kadar geyiklerini beyaz ahırlara çekip kızaklarını kullanmayacak, giysilerini ütüleyip dolaplara kaldıracaklar. Bu demek oluyor ki hiçbir Noel Baba bu yıl çocuklara hediye götürmeyecek.

Eşref Karadağ’ın yazdığı Noel Babalar Grevde kitabı, çocuklara umut ve cesaret veren eğlenceli bir hikâye anlatıyor. Grev, Noel Babaların hakkı elbette ama hediye dileklerini dileyip heyecanla yılbaşını bekleyen çocuklara ne olacak? Bu sorunun cevabı ve daha fazlası Noel Babalar Grevde kitabında sizi bekliyor. Sonuçta Noel Babaların sorunları yüzünden çocukların mutsuz olması ne kadar adil ki?

Yarının dünyasını, çocukluğu mutlu geçen büyükler kuracak. Büyüdüklerinde barış ve dünya kardeşliği çocuklardan beklenecek. Yılbaşında diledikleri hediyeleri almak her çocuğun hakkı!

Peki ya kalpten bir dilek dilerseniz, bu dilek de mi gerçek olmaz? Basketbolda çok yetenekli olan Aras’ın yarışmayı kazanıp takıma kabul edilebilmesi için özel bir hediyeye ihtiyacı var. O hediyeyi almadan hedefine ulaşması çok zor. Acaba Aras’ın hediye dileği grevdeki Noel Babalara ulaşabilecek mi?

Yeni yıl, yeni hayaller, yeni başlangıçlar getirir. Eşref Karadağ’ın yazdığı Noel Babalar Grevde kitabı, çocuklara asla vazgeçmemelerini söylüyor. Önlerindeki tüm engelleri hedeflerine ulaşmak için kaldırabileceklerini gösteriyor. Bu romanı okuyan çocuklar, kalpten dileyenler için başarmanın, mutlu olmanın bir çocuk oyuncağı olduğunu komik ve eğlenceli bir hikâye sayesinde öğrenecekler. O zaman yılbaşı dileklerimizi dilemeye başlayabiliriz. Siz yılbaşında ne hediye istiyorsunuz? 

www.bilgiyayinevi.com.tr

edebiyathaber.net (24 Aralık 2018)

Yorum yapın