Çılgın ortaokul günleri

Aralık 19, 2013

Çılgın ortaokul günleri

image008Ortaokul öğrencileri, okulda günleriniz sıkıcı mı geçiyor? Bu çılgın roman tam size göre!

Ortaokul yılları hepimiz için kimi zaman sıkıcı, kimi zamansa eğlenceli geçmiştir. Rafe’nin ortaokul macerası ise tümüyle sıra dışı! Rafe’nin heyecan getirmeye çalıştığı okul hayatı kimi kuralları yıkmak istemesiyle tamamen değişir. Üstelik okulda baş etmesi gereken öğretmenler, zorba çocuklar ve görünmez arkadaşları vardır.

Ünlü yazar James Patterson, çocuklara onların dilinden sesleniyor ve Çocukların Seçtiği Yılın Kitabı Ödülü’nü kazanan Ortaokul Hayatımın En Kötü Yılları kitabıyla Türkiye’deki okuyucularıyla buluşuyor.

Rafe’nin zıvanadan çıkmış hayatını herkes anlayamaz; ama eğer ortaokula gittiyseniz onun ne dediğini siz çok iyi anlayacaksınız!

Bu çılgın romanın çılgın karakteri Rafe’nin ortaokul yılları nasıl mı geçti?

Ejder Hanım lakaplı zalim öğretmenle mücadele edip onu yendi. Ruhunu beş paraya okulun kabadayısına sattı. Defalarca canlı bir ayıyla güreşti. Okulun en popüler kızına âşık oldu. Gazoz işine girip battı. Bilerek ya da bilmeyerek sevdiğim insanları bazen incitti. Birine güvenmek çok zordur, hem de ortaokul sıralarında bu daha da zor olabilir. Rafe de güvenecek bir arkadaş arıyor. Acaba o kişi siz olabilir misiniz?

edebiyathaber.net (19 Aralık 2013)

Yorum yapın