“Çiçekli Orman’ın Tekboynuzları” dizisi yakında raflarda

Temmuz 17, 2018

“Çiçekli Orman’ın Tekboynuzları” dizisi yakında raflarda

Catherine Coe’nun 4 kitaplık Çiçekli Orman’ın Tekboynuzları dizisi, 7 ve üstü yaş grubu için Berrak Buhara çevirisiyle hep kitap tarafından yakında yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Çiçekli Orman’ın Tekboynuzları dizisi çocuk okurları, Çiçekli Orman’dayken insan değil tekboynuz olan üç kuzinin sihirli maceralarına davet ediyor.

Renée Kurilla’nın resimlediği Çiçekli Orman’ın Tekboynuzları dizisi, 20 Temmuz’da raflardaki yerini alacak.

Üç kuzinin inanılmaz bir sırrı var: Tatillerinin başında kamp alanının yakınlarındaki bir kovukta toynak izleri görürler. Toynak izlerine basınca kendilerini çeşit çeşit hayvanla dolu “Çiçekli Orman” denen muhteşem bir yerde bulurlar. Üstelik Çiçekli Orman’dayken insan değil tekboynuz oluyorlardır!

ÇİÇEKLİ ORMAN’IN TEKBOYNUZLARI – SİHRE İNAN

Cora, Isabelle ve Lei, kamp yaptıkları yerde sihirli toynak izlerini keşfedince kendilerini artık insan değil, tekboynuz oldukları inanılmaz bir yerde bulurlar. Çiçekli Orman denen bu yerdeki hayvanlar tekboynuzlara inanmaz. Üç kuzin, birazcık sihrin de yardımıyla orman sakinlerinin fikrini değiştirmeyi başarır.

ÇİÇEKLİ ORMAN’IN TEKBOYNUZLARI – FESTİVAL ZAMANI

Isabelle, Lei ve Cora yeniden Çiçekli Orman’dalar. Üstelik tam da sihirli festival zamanında! Biri hariç tüm hayvanlar orada. Tavşan Lizzie ise Yankı Dağları’nda kaybolmuş! Çiçekli Orman’ın tekboynuzları, Lizzie’yi bulmak için sihirli güçlerini kullanabilecekler mi?

ÇİÇEKLİ ORMAN’IN TEKBOYNUZLARI – FIRTINALAR VE GÖKKUŞAKLARI

Cora, Isabelle ve Lei Çiçekli Orman’a vardıklarında güneş parlamaktadır. Ama dakikalar sonra yağmur ve fırtına başlar. Çiçekli Orman’ı sel basar ve hayvanlar tekboynuzların yardımına ihtiyaç duyar. Tek sorun Lei’nin hâlâ kendi tekboynuz sihrinin ne olduğunu bilmemesidir! 

ÇİÇEKLİ ORMAN’IN TEKBOYNUZLARI – SIKI DOSTLAR

Lei, Isabelle ve Cora yeni bir macera için yine Çiçekli Orman’dalar. Arkadaşları Sincap Loulou, hayvanlar için bir yetenek yarışması düzenliyor. Kuzinler arkadaşlarına yardım etmeye can atıyorlar ama Loulou oldukça üzgün. Çiçekli Orman’ın tekboynuzları özel güçlerini kullanıp Loulou’yu yeniden mutlu edebilecekler mi?

edebiyathaber.net (17 Temmuz 2018)

Yorum yapın