CerModern kapılarını açıyor

Haziran 1, 2020

CerModern kapılarını açıyor

CerModern tarafından yapılan açıklamada, 2 Haziran’da ziyaretçiler koronavirüs önlemlerine uygun şekilde içeri alınacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 19 Mart 2020 tarihinde faaliyetlerine ara veren CerModern 2 Haziran’da kapılarını yeniden açıyor.

CerModern’den yapılan açıklamada alınan önlemler ve yeni döneme ilişkin tüm ziyaretçilere maske takma zorunluluğu ve tüm ziyaretçilerin giriş esnasında vücut ısısı ölçümlerinin yapılacak.

Biletler internetten satın alınabiliyor

Öte yandan birçok noktada el dezenfektanının yanı sıra, açıkhava terasında gerçekleşecek sinema, tiyatro, konser ve dans gösterilerinde sosyal mesafe ve hijyen önlemlerinin de azami düzeyde sağlanacağı ve ayrıca bu yıl sonuna kadar sergiler dışındaki tüm etkinliklerin biletleri internetten temin edilebileceği belirtildi.

CerModern bünyesinde faaliyet yürüten CafeModern’in de profesyonel ekiplerle ve özel kimyasal ve hijyen maddeleriyle açılış öncesi ve sonrasında düzenli olarak dezenfekte edileceği ve faaliyetlerine kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

edebiyathaber.net (6 Haziran 2020)

Yorum yapın