Can Bonomo, Eurovision şarkısı “Love Me Back”i yazarken Cahit Külebi’nin dizelerinden etkilendiğini söyledi

Şubat 25, 2012

Can Bonomo, Eurovision şarkısı “Love Me Back”i yazarken Cahit Külebi’nin dizelerinden etkilendiğini söyledi

Bonomo, “Ben İzmirliyim. İzmir denince akla deniz gelir. Deniz ile de kızlar. Kızlar varsa, aşksız olmaz” dedi.

Önümüzdeki mayıs ayında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo, yarışma şarkısı “Love Me Back”i (Sen de Beni Sev) ilk kez önceki akşam TRT’nin canlı yayınında seslendirdi.

Hürriyet gazetesinin haberinde, söz ve müziği Can Bonomo’ya, düzenlemesi ise Can Saban’a ait İngilizce şarkı, müzik eleştirmenleri ve müzikseverlerden tam not aldı. Sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına giren şarkı için yüzlerce kişi olumlu yorumlar yaptı.

Klibi de Can çekecek
Can Bonomo, bir denizcinin aşkını ve deniz tutkusunu anlatan şarkıyı yazarken Cahit Külebi’nin “İzmir’in denizi kız, kızı deniz /Sokakları hem kız hem deniz kokar” dizelerinden esinlendiğini söyledi: “Ben İzmirliyim. İzmir denince akla deniz gelir. Deniz ile de kızlar. Kızlar varsa, aşksız olmaz.” 1.5 ayda tamamlanan şarkının klibi önümüzdeki günlerde çekilecek. 10 Mart’ta yayınlanacak klibin yönetmen koltuğunda Bonomo’nun “Bana Bir Saz Verin” ve “Meczup” kliplerinin de yönetmeni olan, usta yönetmen Ertem Eğilmez’in torunu Can Saban oturacak. Koreografi için Candaş Baş ile çalışacaklarını açıklayan Bonomo’nun kostümü ise Umut Eker imzalı olacak.

Kaynak: ntvmsnbc.com (25 Şubat 2012)

Yorum yapın