Bursa’ya kitap baharı geldi

Mart 11, 2013

Bursa’ya kitap baharı geldi

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen Bursa 11. Kitap Fuarı, 17 Mart’a kadar Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını okurlara açtı.

Bursa’da “Kitap Baharı”nı estirecek olan fuara bu yıl, 270 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Dokuz gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletisi, okuma saatleri ve çocuk etkinlikleri gibi 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde 600 yazar okurlarıyla buluşacak.

Fuar alanındaki sergiler

Bursa Kitap Fuarı her yıl olduğu gibi bu sene de önemli sergilere ev sahipliği yapıyor. Güney Özkılınç ve Deniz Dalkılınç’ın hazırladığı Bursa tarihine, kültürüne, değer katmış Bursa’da iz bırakmış kadınların fotoğraflarından oluşan “Bursa’nın Kadın Yüzü” fotoğraf sergisi Bursa Fuar ve Kongre merkezinde ziyaretçiler ile olacak.

Fuar’ın diğer bir sergisi Faruk Akbaş’ın 8 yıl boyunca Anadolu’nun farklı coğrafyalarında çektiği “Anlar ve İzler” başlıklı fotoğraf sergisi olacak. Faruk Akbaş’ın Kamil Koç – Yolculuk dergisi için Anadolu’nun tarihî, doğal ve kültürel değerlerini anlattığı fotoğraf sergisi fuar boyunca sergilenecek.

Bursa 11. Kitap Fuarı, 16 Mart’a kadar 10.00-19.30, kapanış günü olan 17 Mart 2013 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

11 Mart 2013

Yorum yapın