Bursa Kitap Fuarı’nda çocuk ve gençlik edebiyatı şöleni!

Mart 13, 2014

Bursa Kitap Fuarı’nda çocuk ve gençlik edebiyatı şöleni!

kultur0212. Bursa Kitap Fuarı, 15-23 Mart 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bursa Kitap Fuarı, bu sene Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Şöleni ile genç okurlarını karşılayacak.

Fuar süresince farklı yaş grupları için atölye çalışmaları, yazarların katılımıyla söyleşiler, tiyatro gösterisi, gölge oyunu ve yaratıcı drama gibi 40’ın üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek. Çocuk ve gençlik edebiyatının değerli isimleri fuar süresince genç okurlarıyla buluşacak. Gülten Dayıoğlu, Süleyman Bulut, Aslı Tohumcu, Mine Soysal, İpek Ongun, Nilay Yılmaz, Aytül Akal, Nur İçözü, Şaban Akbaba, Gülsüm Cengiz, Adnan Özyalçıner, Sennur Sezer, Hakan Akdoğan, Sevgi Özel, Sedat Sever, Selahattin Dilidüzgün, Fadime Uslu ve pek çok değerli yazar, fuarın konukları arasında.

Fransız yazar, filozof Isabelle Millon, 21 Mart Cuma fuara bir söyleşi ve ardından imza günü ile konuk olacak. Yirmiden fazla ülkede atölyeler, seminerler düzenleyen Millon, ünlü filozof Oscar Brenifier ile Fransa’da birlikte kurdukları Felsefi Uygulamalar Enstitüsü’nün (Institut de Pratiques Philosophiques) müdürlüğünü yürütüyor. Fuarı, 15-22 Mart 2014 tarihleri arasında 10.00-19.30, kapanış günü olan 23 Mart 2014 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret etmek mümkün.

edebiyathaber.net (10 Mart 2014)

Yorum yapın