Bozcaada Ekolojik Belgesel Festivali başvuruları devam ediyor

Nisan 25, 2017

Bozcaada Ekolojik Belgesel Festivali başvuruları devam ediyor

BannerTRDört yaşına giren Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin Uluslararası Yarışma ve Uluslararası Gaia Öğrenci Ödülü bölümleri için başvurular açıldı. Başvuru için son tarih 15 Mayıs 2017.

Geçen yıl üçüncü yılında festivale 58 ülkeden 280 film başvurdu ve bunlar arasından seçilen 60 film festivalde yarıştı ya da gösterildi.  30’un üzerinde filmin Türkiye’deki ilk gösterimi gerçekleştirilirken, 10 filmin de dünyadaki ilk gösterimleri Bozcaada’da BIFED’de oldu.

Bozcaada Belediyesi, Boztid Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği ve tüm Bozcaadalıların desteği ile Bozcaada’da yapılan Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali BIFED, başvuru ücreti almıyor. Asya, Afrika, Güney Amerika ve tüm diğer sesini duyuramayan büyük coğrafyaların sesi olmaya, farklı ve yeni pencereler, bakış açıları sunmaya devam ediyor.

BIFED herkese açık, herkese eşit yaklaşan, paylaşan, tartışan ve üreten bir platform olmaya devam ediyor. Uluslararası ana yarışma ve Gaia öğrenci filmleri yarışması filmlerinizi bekliyor.

edebiyathaber.net (25 Nisan 2017)

Yorum yapın