Boğaziçi Gençlik Korosu seçmeleri sürüyor!

Eylül 18, 2015

Boğaziçi Gençlik Korosu seçmeleri sürüyor!

Boğaziçi Gençlik Korosu - SahneBoğaziçi Caz Korosu bünyesindeki Boğaziçi Gençlik Korosu’nun seçme başvuruları 27 Eylül’e kadar devam edecek.

Boğaziçi Gençlik Korosu, edindiği sayısız başarı, yürüttüğü ve yer aldığı sıradışı, yenilikçi projeler ile Türkiye’de koro müziğinin öncüsü kabul edilen Boğaziçi Caz Korosu bünyesinde şef Masis Aram Gözbek tarafından Eylül 2014’te kurulmuştur. Ülkemizde koro müziği kültürünün yaygınlaşmasına ve çok sesliliğin bir ortak değer haline gelmesi yolunda atılmış önemli bir adım olarak ortaya çıkan koro, 15-19 yaş arası dinamik kadrosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Koro aynı zamanda, başlatmayı planladığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle öncü olmayı ve toplumun bu alandaki farkındalığını arttırmayı hedeflemektedir. Boğaziçi Gençlik Korosu, devam eden konser programları ve gerek yurt içi gerekse yurt dışında atılmayı planladığı festivaller için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kısa süre içinde, sergilediği başarılı performanslarla takdir toplayan koro çok başarılı geçen bir sezonun ardından yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor.

Bu genç ve başarılı topluluğun bir parçası olmak isteyen 1996-2000 doğumlu korist adayları www.bogazicicazkorosu.com adresinden 27 Eylül 2015 Pazar gününe kadar başvurularını yapabilirler.                           www.facebook.com/bogazicijazzchoir

www.facebook.com/bogazicigenclikkorosu

www.twitter.com/bogazicicazkoro

www.twitter.com/bgenclikkorosu

edebiyathaber.net (18 Eylül 2015)

Yorum yapın