Boğaziçi Caz Korosu ile zamanda yolculuk!

Nisan 10, 2014

Boğaziçi Caz Korosu ile zamanda yolculuk!

cky web afis2007’den 2014’e Boğaziçi Caz Korosu ile yolu kesişen herkes 11 Nisan’daki özel gecede bir araya geliyor.

2007 yılından bu yana şef Masis Aram Gözbek yönetiminde müzikal yolculuğuna devam eden ve her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Boğaziçi Caz Korosu, Caz Korosu ‘Yeniden’ sloganını taşıyan özel bir geceyle koronun serüvenine eşlik eden herkesi bir araya getiriyor.

Pek çok sürpriz ve kokteyl eşliğinde gerçekleşecek gecede 2007’den 2014’e kadar koroda şarkı söylemiş tüm kadrolar kendine has repertuvarları, tat ve tınılarıyla sahne alacak, koronun en sevilen şarkılarını seslendirecek. Sadece davetlilere açık olacak ama her dakikası projenin resmi sitesi www.cazkorosuyeniden.com, Paylas.com ve sosyal medya üzerinden paylaşılacak etkinlik, koronun dev arşivinden seçilen video ve fotoğraflarla, tüm katılımcıları zamanda yolculuğa çıkaracak.

İki dünya şampiyonluğu başta olmak üzere uluslararası birçok yarışma ve festivaldeki başarısını disipline, özveriye ve vefaya borçlu olan Boğaziçi Caz Korosu, bu özel geceyi ve sonrasında oluşturulacak mezunlar platformunu 2012 yılında aralarından ayrılan çok sevgili arkadaşları Güniz Bilge’ye ithaf edecek.

En unutulmaz anıların paylaşılacağı gibi, üzerine yenilerinin de ekleneceği bu büyük buluşma, 11 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek.

Buluşmayı canlı canlı takip etmek için:
www.cazkorosuyeniden.com
twitter.com/CazKoroYeniden
#cazkorosuyeniden

Tarih: 11 Nisan 2014 Cuma

Yer: Şişli Kent Kültür Merkezi

Saat: 19.00 Kokteyl, 20.30 Gösteri

Bilgi için; [email protected]

edebiyathaber.net (10 Nisan 2014)

Yorum yapın