Blade Runner usta ellerde anime olacak

Kasım 30, 2018

Blade Runner usta ellerde anime olacak

Kayıp Rıhtım’ın Crunchyroll’a dayandırdığı habere göre, Blade Runner şüphesiz tarihin en iyi bilimkurgularından biri. Bu serinin devam etmesini isteyen izleyiciler rahat bir nefes alabilir. Ustaların elinden çıkacak Blade Runner: Black Lotus animesi bizlerle olacak.

Adult Swim ve Crunchyroll güçlerini Alcon Television Group ile birleştirerek Blade Runner: Black Lotus animesini sunacak. Animasyonlarını Ultraman’i yapan Solo Digital Arts’ın yapacağı seri 30’ar dakikalık 13 bölümden oluşacak. Bunun standart olduğunu söyleyebiliriz.

Sezonu Appleseed’den tanıyacağımız Shinji Aramaki ile Ghost in the Shell: Standalone Complex’i yapan Kenji Kamiyama yönetecek. Cowboy Bebop ve Samurai Champloo ile tanınan Shinichiro Watanabe ise yaratıcı yapımcı koltuğunda olacak. Kadroya baktığımızda aklımızda en ufak bir şüphe kalmıyor.

Serinin konusu gizli tutulsa da geçtiği yılı biliyoruz. Black Lotus 2032 yılında geçecek. Bu yüzden de filmlerden sevdiğimiz bazı karakterleri görme şansımız olacak. Çıkış tarihi ise ne yazık ki belli değil.

edebiyathaber.net (30 Kasım 2018)

 

Yorum yapın