Bir Ali Koç ve Fenerbahçe Kitabı

Haziran 19, 2019

Bir Ali Koç ve Fenerbahçe Kitabı

Ahmet Ercanlar’ın Ali adlı kitabı Karakarga Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Atatürkçü, vatansever, ülkesine çok bağlı bir adamın
Fenerbahçe Başkanlığına kadar yükselme hikâyesi…

Gazeteci-yazar Ahmet Ercanlar’ın yeni kitabı Ali Karakarga Yayınları etiketiyle kitabevi raflarındaki yerini aldı. Tarihi bir seçimin ardından Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç, bu noktaya gelene kadar hangi süreçlerden geçti? Yıkılmaz denilen Aziz Yıldırım seçimi nasıl kaybetti? Fenerbahçe’de bir dönemi bitirip bir dönemi başlatan bu devrim niteliğindeki değişim nasıl gerçekleşti? En başından beri sürecin yakın takipçisi olan Ahmet Ercanlar bambaşka bir Ali Koç portresi çiziyor.

Arka kapaktan: 

– Gazeteci Ahmet Ercanlar’dan bir Ali Koç ve Fenerbahçe Kitabı – 

Sıcak, samimi, vefakâr ve dürüst bir adam, zenginliğiyle değil, insanlığı ve kişiliğiyle çevresinde yıkılmaz bir duvar oluşturdu. Bazılarından ummadığı darbeler de yese, “Ali” asla vazgeçmeyecek.

Bu kitabı okuyunca siz de nasıl başardığını anlayacaksınız. Atatürkçü, vatansever, ülkesine çok bağlı bir adamın Fenerbahçe Başkanlığına kadar yükselme hikâyesi bu.

Çocukluğunda hayalini kurduğu Fenerbahçe Başkanlığına gözyaşları içinde ulaşmasının hikâyesi…

Gıpta ile bakılan bir ailenin mahalle ruhlu, dost canlısı küçük kardeşi Ali Koç’un bir iletişim stratejisi yoktu. En iyi bildiği şeyi yapıyordu; ailesinden gördüğünü…

Kalpleri fethetmenin de yolu buydu.

edebiyathaber.net (19 Haziran 2019)

Yorum yapın