Bilgi Yayınevi’nden çocuklara kitapları sevdiren ilk okuma serileri

Haziran 2, 2020

Bilgi Yayınevi’nden çocuklara kitapları sevdiren ilk okuma serileri

Bilgi Yayınevi, okuma yazmayı yeni öğrenen miniklere okuma alışkanlığı kazandıracak ilk okuma serileri önerdi.

Armut Kafa Ailesinin Serüvenleri 

Armut Kafa Ailesi Serüvenleri’ndeki beş kitabın sonunu siz tamamlayacaksınız. Ayrıca kitabın son sayfası boyama yapabilmeniz, harika resimler çizebilmeniz için size ayrılmış. Armut Kafa Ailesi her çocuğun kahkahalar atarak okuyacağı eğlenceli bir ilk okuma dizisi. Kitaptaki metinler düz yazı şeklinde değil, baloncukların içine yazıldığı için çocukların okuması kolay ve daha eğlenceli. Çocuk edebiyatının bol ödüllü yazarı Mavisel Yener’in sizler için yazdığı bu seri çok hoşunuza gidecek.

Mavisel Yener’in yazdığı Armut Kafa Ailesinin Serüvenleri’ni indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

Palyaço Okulu Serisi

Palyaço Okulu Serisi, çocuklara çocukları anlatıyor. Çocuk edebiyatının usta yazarı Mavisel Yener, bu kez çocukları çok eğlenceli bir yere, Palyaço Okuluna davet ediyor! Palyaço Okulu, küçük palyaço Pinpin’in yaşadığı sorunları yine çocukların kendilerinin çözmesine teşvik ediyor. Bunun için serideki kitapların sonunu çocuklar tamamlıyor, Pinpin’in ne yapması gerektiğini kitabı okuyan çocuklar ona söylüyor. Okula yeni başlayan çocukların yaşadığı/yaşayabileceği sorunları eğlenceli bir şekilde anlatarak çocukları güldüren bu seriye bayılacaksınız.

Mavisel Yener‘in yazdığı Palyaço Okulu Serisi‘ni indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

Bayan Şeftali ve Alya’nın Serüvenleri

Çocukluğumuzda yaşadığımız köy hayatının güzelliklerini yazar Çiğdem SezerBayan Şeftali ve Alya’nın köydeki neşeli hikâyeleriyle çocuklara ulaştırıyor. Bayan Şeftali ve Alya’nın Serüvenleri, okul öncesi ve okuma yazmayı yeni öğrenen çocukları doğayla iç içe, neşeli bir maceraya davet ediyor. Rengârenk çizimleriyle çocukları şehrin griliğinden köyün doğal yaşamına, öğretici bir yolculuğa çıkaran Bayan Şeftali ve Alya’nın Serüvenleri’ni çocuklar çok sevecekler. Okumanın ne kadar eğlenceli olabileceğini, okuyarak farklı dünyalara yolculuk yapabileceklerini görecekler.

Çiğdem Sezer’in yazdığı Bayan Şeftali ve Alya’nın Serüvenleri’ni indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

Tittirikler Dizisi

Yurt dışında en çok eseri yayımlanan yazar ödülü sahibi Aytül Akal, minik sevimli canavarların hikâyesi ile çocuklara okumayı sevdiriyor. Tittirikler, çocuklar okuldan evlerine döndüğünde büyük bir merakla okulun nasıl bir yer olduğunu keşfeden çok sevimli minik canavarlar. Bu sevimli canavarlar, her derste bambaşka komiklikler yapıyor, kimseye görünmeden eğlenirken okulun ne kadar güzel bir yer olduğunu keşfediyorlar. Tittirikler, okuma yazmayı yeni öğrenen her çocuğun mutlaka okuması gereken çok eğlenceli ve öğretici bir kitap. 

Aytül Akal’ın yazdığı Tittirikler Dizisi’ni indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

Mavisel Yener 10 Kitaplık İlk Okuma Dizisi

On kitabın yer aldığı Mavisel Yener İlk Okuma Dizisi, çocukların okuma alışkanlığı kazanması için önemli bir başlangıç. Mavisel Yener hikâyelerinde doğayı, ağaçları, hayvanları, hayatı bazen şaşırtarak, bazen de gülümseterek anlatıyor. Çocukların okurken asla sıkılmayacakları kurguları, anlatımları ve kahramanlarıyla bu seri okumaya adım atan minikleri heveslendirecek. Eğer çocuğunuz okumaya yeni başladıysa, alışılmış hikâyeleri okumaktan sıkıldıysa Mavisel Yener’in yazdığı kitap dizisi hem öğretici hem eğlenceli.

Mavisel Yener’in yazdığı İlk Okuma Dizisi, indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

Muzaffer İzgü 10 Kitaplık İlk Okuma Dizisi

On kitaplık bu serideki kitaplar rengârenk, bilgi ve eğlence dolu! Muzaffer İzgü çocuklara iyiyi, güzeli, doğruyu, insan sevgisini, büyüklerine saygıyı hikâyelerinde anlatıyor. Çocukları çok yakından tanıyan yazar, hikâyeleriyle onları gülümsetiyor, eğlendiriyor, meraklandırıp heyecanlandırıyor. Yazdığı çocuk kitaplarıyla çocukluğumuzu güzelleştiren, kitap okumayı sevdiren yazar Muzaffer İzgü mizah dolu hikâyeleriyle eğlendirirken, dil kullanımındaki zenginlik ile çocuklarınızın hayal gücünü geliştiriyor. Muzaffer İzgü’nün kitaplarıyla, çocuklarınız ilk okuma heyecanını yaşarken, hayata dair birçok bilgiyi de öğrenecekler.

Muzaffer İzgü’nün yazdığı İlk Okuma Dizisi’ni indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

Muzaffer İzgü 5 Kitaplık İlk Okuma Dizisi

Muzaffer İzgü’nün beş kitaptan oluşan 5 Kitaplık  İlk Okuma Dizisi, hayatın içinden hikâyeler anlatıyor,  çocukları okumaya teşvik ediyor, gülümsetiyor, eğlendiriyor. Muzaffer İzgü okumayı yeni öğrenen çocuklarınız için bir hazine sunuyor. Çocuklarımıza öğretmeye çalıştığımız ahlâk ve görgü kurallarını, eğlenceli hikâyelerin içerisine büyük bir ustalıkla yerleştiriyor. Türkçeyi tüm incelikleriyle kullanan, çocukların en sevdiği yazarlardan Muzaffer İzgü, hikâyeleştirilerek çocuklara çok değerli öğütler veriyor. 

Muzaffer İzgü’nün yazdığı 5 Kitaplık İlk Okuma Dizisi’ni indirimli fiyat ve avantajlı kargo seçeneğiyle satın almak için tıklayın.

edebiyathaber.net (2 Haziran 2020)

Yorum yapın