Bazı mucizeler, sadece size özeldir!

Kasım 23, 2017

Bazı mucizeler, sadece size özeldir!

Hanzade Servi’nin 8 ve üzeri yaş grubu çocuklar için kaleme aldığı yeni romanı Kalamar Pansiyon, Fethi Yılmaz’ın resimleriyle Tudem Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Ödüllü yazar Hanzade Servi, gerçek hayattan esinlenerek yazdığı yeni romanı Kalamar Pansiyon’da ailevi konulara ve evlatlık olma durumuna eğiliyor. Servi, hayatın soğuk sürprizlerine mizahla karşı koyan enfes üslubuyla okurlarını mucizelere inanmaya davet ediyor.

Çocuk edebiyatının “mizahşör” yazarı Hanzade Servi, Tudem Yayınları etiketiyle raflarda yerini alan yeni kitabı Kalamar Pansiyon’da her yaştan okurunu, yüreklere dokunacak sırlar, sürükleyici bir macera ve birbirinden renkli yeni dostlarla tanıştırıyor.

Yadigâr ailesinin gözbebeği Kalamar Pansiyon, deniz kıyısında, üç katlı, bahçeli ve hizmet kalitesiyle müdavimlik yaratan şirin bir tesis. Kalamar Pansiyon’un en küçüğü, on yaşındaki Ardıç’ın hayatı adeta denizde yüzen yorgun bir kalamar misali ağır ilerliyor. Neyse ki yakın arkadaşları Hayal ve Bucika var; ama Hayal ve ailesi, bir yıl önce apar topar ayrılmalarından bu yana pansiyona hiç uğramadı. Niye gelmiyorlar artık? Sebebini bilmediği bir küslük mü oldu aralarında? Yoksa birilerinden mi kaçıyorlar?

Sıradışı konuklarıyla her gün yeni bir maceraya uyanan küçük bir pansiyon, ağaç kovuğunda sahibini bekleyen gizemli bir mektup, geçmişini arayan yalnız bir adam, birbirinden koparılan iki iyi arkadaş ve sırlarla dolu esrarengiz bir dede. Eğlenceli bir yaz tatilinin ortasına saçılan geçmişe dair trajediler, mizah ve hüzünle harmanlanarak sürükleyici bir hikâyeye dönüşüyor.

Gerçek hayattan beslenen öyküsüyle ailevi konulara ve evlatlık olma durumuna eğilen Hanzade Servi, hayatın soğuk sürprizlerine mizahla karşı koyan enfes bir hikâye kurgulayarak okurlarını mucizelere inanmaya davet ediyor. Kalamar Pansiyon, Fethi Yılmaz’ın resimleriyle vücut bularak okuyucuya ulaşıyor.

Kalamar Pansiyon’u okuduktan sonra siz de mucizelere inanacaksınız!

edebiyathaber.net (23 Kasım 2017)

Yorum yapın