Başka Bi’Kitap iddialı bir site

Eylül 26, 2017

Başka Bi’Kitap iddialı bir site

Başka Bi’Kitap, okuma deneyimini zenginleştirmek isteyen okurlara abonelik sistemiyle hizmet veren bir kitap servisi olarak faaliyet gösteriyor.

Başka okuma deneyimleri sunmanın yanı sıra okuduğunuz ve okuyacağınız kitaplarda farklı pencereler açacak yan okumaları da sağlamayı amaçlıyor.

Her ay bir başka yazarın/sanatçının seçtiği en az üç kitabın, abone olduğunuz Başka Bi’Kitap sayesinde evinize, üstelik her ay sabit bir fiyata gelmesi için yapmanız gereken tek şey Başka Bi’Kitap’a abone olmak. Okuma deneyiminizi zenginleştirecek kitapları bulmaya, almaya ve bir kütüphane oluşturmaya yeterli vakit ve enerji ayıramıyorsanız, baskabikitap.com tam size göre bir servis. Üstelik her ay evinize gelecek paketlerde sizi sürpriz hediyeler de bekliyor olacak.

Başka Bi’Kitap, bireysel okuma deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz etkinlikler düzenleyerek topluluğun diğer üyeleriyle ve yazarlarla tanışabileceğiniz, okuduğunuz kitaplar üzerine sohbet edebileceğiniz platformlar ve etkinlikler de sunuyor. Ayrıca abonelikleriniz sayesinde köy okullarına da destek oluyorsunuz. Başka Bi’Kitap’a abone olarak köy okullarına bu kitapların gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Başka Bi’Kitap aylık abonelik ücreti olarak 49.90 TL gibi sabit bir ücret sunuyor. Kasım ayının kitapları ise Murat Gülsoy tarafından seçildi.

Daha fazla bilgi, abonelik, iletişim ve diğer her şey için baskabikitap.com üzerinden Başka Bi’Kitap’a ulaşabilirsiniz.

edebiyathaber.net (26 Eylül 2017)

Yorum yapın