Antalya Kitap Fuarı için son iki gün

Şubat 14, 2012

Antalya Kitap Fuarı için son iki gün

Antalya Kitap Fuarı 16 Şubat Perşembe günü Cam Piramit’te kapılarını açıyor. İlk kez düzenlenecek fuara 75 yayınevi katılıyor. Fuarda söyleşi, panel, şiir dinletisi gibi 20 etkinlik ve imza günlerinde 200 yazar okurlarla buluşacak.

Antalya Kitap Fuarı dört gün sürecek. “Okur ve Yazar Buluşmaları” kapsamında Doğan Hızlan, İlber Ortaylı, Murathan Mungan, Ayşe Kulin, Aydın Boysan, Gülten Dayıoğlu, Şükrü Erbaş, Muzaffer İzgü, Deniz Kavukçuoğlu, Zeynep Oral, Mine Söğüt, Hakan Günday, Bejan Matur, Nihat Genç, Mine Kırıkkanat, İsmet Bertan, Cüneyt Ülsever, Sevgi Özel, Mavisel Yener, Uykusuz Dergisi Çizerleri ve Penguen Dergisi Çizerleri kitapseverlerle biraraya gelecek.

Antalya Kitap Fuarı 16-18 Şubat tarihleri arasında 10.00-20.30, son gün 19 Şubat 2012 Pazar ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Giriş ücretsiz.

İstanbul’dan Anadolu’ya

Geçtiğimiz kasım ayında 30. yılını kutlayan TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, Adana, Bursa, İzmir ve Diyarbakır’da kitap fuarları gerçekleştiriyor. TÜYAP kitap fuarları İzmir’de 17, Bursa’da 10, Adana’da 5 ve Diyarbakır’da üç yıldır düzenleniyor. TÜYAP kitap fuarları, 2011'de 1 milyon 232 bin kitapsevere ulaştı; bünyesinde düzenlenen yüzlerce söyleşi, etkinlik ve imza günleriyle farklı yaş gruplarından okurları yazarlarla ve kitaplarla buluşturdu.

Antalya Kitap Fuarı’nda TÜYAP’ın yıl içinde düzenlediği kitap fuarları ve İstanbul Kitap Fuarı’nın 30 yıllık yolculuğuna dair bir de sergi gerçekleştirilecek. Sadık Karamustafa'nn düzenlediği “TÜYAP Kitap Fuarlarının Otuz Yılı” başlıklı sergi, fuar süresince açık kalacak.

edebiyathaber.net (14 Şubat 2012)

Yorum yapın