Ankara Kitap Fuarı 1-9 Aralık’ta

Aralık 1, 2012

Ankara Kitap Fuarı 1-9 Aralık’ta

Üniversiteler güzergahı ve bakanlıklar bölgesinde yer alan, ulaşım sıkıntısı olmayan, 10.000 m2’lik fuar kullanım alanına sahip, Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin katıldığı, ATO Congresium Fuar Merkezi’nde düzenlenen Ankara Kitap 2012, 01-09 Aralık 2012 tarihleri arasında, ziyaretçileriyle buluşuyor. 
Her yıl gerçekleştirilmesi hedeflenen“Kitap Kurdunun Başkent’te Sonsuz Keşfi” sloganıyla, en çok bilinen kitap etkinlikleri arasındaki yerini almak üzere, bütün hazırlıklarını tamamladı. 3V Fuarcılık bir sosyal sorumluluk projesi de katarak; ‘’Bir Kitap da Bana Al’’ sloganıyla, TOFD (Türkiye Omurilik Felçliler Derneği), LÖSEV, Çocuk Esirgeme Kurumu, TEV (Türk Eğitim Vakfı), ÇABA (Çağdaş ve Bağımsız Yardım Derneği), TUKÇEV, UED (Ulusal Eğitim Derneği) ve huzur evlerine destek veriyor.

Ankara Kitap 2012 etkinliği, ünlü yazarların imza günleri ve İstanbul ve Ankara’dan katılacak olan sahaflarla renkleniyor.

 Katılacak yazarlardan bazıları 

Altan Öymen, Cüneyt Ülsever,Hande Baba, Sami Başkaya, Sema Kahveci,Şen Çakır, Noyan Yılmaz, Turgay Delibalta,Ayla Kutlu, Uğur Arslan, Nihat Genç, Nedim Şener, Vural Savaş, Prof. Dr. Atilla Yayla, Rıza Zelyut, Tekin Sönmez, Berat Alanyalı, Prof. Dr. Mustafa Erdoğan, Bilal Şimşir, Derya Kırıcı, Filiz Taş,Alev Çukurkavaklı, Ali Özsoy, Ethem Baran, Dr. Aytekin Ertuğrul, Hasan Güleryüz, Yrd. Doç. Dr. Osman Çataloluk, Hüseyin Özalp, Aydın Karasüleymanoğlu, Hüseyin Adıgüzel, Yavuz Yörükoğlu, D.Ali Gültekin, Gökçe Fırat, Hilmi Tutar, Y.M.M. Ahmet Akın, Mavisel Yener, Melek Akçiçek, Metin Turan, Muammer Karabulut, Mehmet Ali Yıldız, Mustafa Kaya, Av. Hüseyin Buzoğlu, Necdet Pekmezci, Oğuz Selim Yazıcı, Oğuzhan Cengiz, Yunus Oğuz, Av. Hayri Yıldırım, Mehmet Beşeri, İsmail Mutlu, Zübeyir Kındıra, Ahmet Akgül, Serap Demirtürk.

edebiyathaber.net (1 Aralık 2012)

Yorum yapın