Ankara Behzat Ç. ile yanıyor!

Kasım 1, 2013

Ankara Behzat Ç. ile yanıyor!

behzat ç ankara yanıyor afişHaftanın yerli yapımlarından yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği, “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” bugün izleyiciyle buluşuyor.

Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu, Aslı Tandoğan, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç gibi isimlerin rol aldığı aksiyon, macera, polisiye türündeki filmin konusu şöyle:

“Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına ‘Himmet’ adında bir başkomiser atanmıştır. İçişleri Bakanı’nın öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini terörle mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir.

İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi, Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğu’nda görevli Hans adında bir Alman’ın cinayeti üzerinde çalışmaktadır.

Alman Hükümeti, cinayetle ilgili olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Alman’ın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır…”

edebiyathaber.net (1 Kasım 2013)

Yorum yapın