Amazon’dan, Türkiye’ye ücretsiz kargo seçeneği

Kasım 10, 2016

Amazon’dan, Türkiye’ye ücretsiz kargo seçeneği

1478684197_amazonAlışveriş sitesi Amazon.de artık Türkiye’ye ücretsiz kargo seçeneği ile Türkçe olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Amazon.de, Türkiye’den kullanıcıların artık 49 Euro ve üstü alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneğini kullanabileceğini ve sitedeki alışverişlerini Türkçe yapabileceğini duyurdu. Türkiye’den giriş yapan kullanıcılar, müşteri hizmetlerinde Türkçe destek alabilecek.

Sayfanın tamamen Türkçe haline gelmediği ancak şu an kullanıcıların hesaplarında Türkçe seçeneğini kullanabileceği belirtilerek, zamanla yeni sayfa ve özelliklerin Türkçe olacağı belirtildi.

Amazon.de Ülke Müdürü Ralf Kleber konuyla ilgili olarak, “Müşterilerimize Türkçe alışveriş imkanı ve 49 Euro ve üzerindeki alışverişlerinde ücretsiz kargo hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sayede, müşterilerimizin her hangi bir engelle karşılaşmadan Avrupa’da hizmet veren bir websitemizden istedikleri ürünü almalarına yardımcı olma vizyonumuza bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Amazon’un yeni hamlesiyle birlikte e-ticarete yönelimin artabileceği ve birçok mağazaya talebin azalmasıyla işsizliği etkileyebileceği belirtiliyor.

Kaynak: Siyasi Haber (10 Kasım 2016)

Yorum yapın