Ahval Fanzin “Merhaba” diyor!

Nisan 29, 2014

Ahval Fanzin “Merhaba” diyor!

KAPAKsiteMayıs ayı itibariyle fanzin dünyasına “merhaba” diyecek Ahval Fanzin aykırı duruşuyla adından söz ettireceğe benziyor.

Edebiyatın pek çok türünün yanı sıra siyasi içerikli yazılar ve sanatsal eserlere de yer veren Ahval, daha önce dergicilik ve fanzincilik deneyimi olmayan taze yazarlarıyla uzun soluklu olmaya niyetli.

Günümüz Türkiye’sinin sosyoekonomik ve politik yapısını irdeleyip huzursuzluklarını dile getiren yazar kadrosu öykü, şiir, deneme, mizah ve incelemeleriyle beraber okuyucusuna dolu dolu bir içerikle sesleniyor.

Merve Akıncı, Caner Almaz, Enes Menekay ve Ece Çavuşlu’nun yayıma hazırladığı fanzinde; öyküleriyle Hatice Kaya, Ece Yıldırım, Funda Doğan, Ece Çavuşlu, Caner Almaz, Kerem Yıldızbaş, Burçak Külcü, Mehmet Berk Yaltırık; şiirleriyle Cansın Beyazova, Kurtuluş Gündoğdu, İbrahim Yılmaz; denemeleriyle İlyas Ceran, Serap Kiriş, Merve Akıncı; yeni yüzyıl üzerine yaptığı incelemesiyle Barışcan Türker; günümüz Türkiye’sinde yaşanan siyasi vakaları tarihsel süreçteki izdüşümleriyle irdeleyen Erkin Ataş yer alıyor.

Yazarlara ek olarak ön kapaktaki çizimiyle Ümit Seyhan ve arka kapak çizimiyle Füroy Saydam içeriğe katkıda bulunuyor.

Ayda bir çıkacak olan fanzin; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa, Edirne, Trabzon ve Mersin’e dağıtılacak.

Ahval yazarları, içlerinden taşan isyanı okuyucularına bulaştırmayı amaçlıyor ve isyanlarını paylaşan her edebiyatsevere de fanzinlerinde yer açıyor.

www.ahvalfanzin.com

[email protected]

facebook

twitter.com

edebiyathaber.net (29 Nisan 2014)

Yorum yapın