“Agatha Christie Edebiyat Söyleşisi” 14 Mayıs’ta

Nisan 8, 2015

“Agatha Christie Edebiyat Söyleşisi” 14 Mayıs’ta

Agatha-Christie_2469854bAgatha Christie’ye ev sahipliği yapmış olan Pera Palace Hotel Jumeirah, “Edebiyat Buluşmaları“nda 14 Mayıs Perşembe saat 14.00’te “Agatha Christie Edebiyat Söyleşisi” düzenliyor.

Polisiye romanların günümüzdeki yerini ve Agatha Christie’nin edebiyata katkısının konuşulacağı  “Agatha Christie Edebiyat Söyleşisi”nde, Yazar Celil Oker, Eleştirmen ve Çevirmen Sevin Okyay, Gazeteci Gülenay Börekçi polisiye edebiyatının altının çizileceği bir söyleşi gerçekleştirecek.

Tanınmış yazarın 411 No’lu odada konaklamasını “Agatha Christie” adıyla ölümsüzleştiren otel, bir kez daha edebiyata verdiği değeri gözler önüne seriyor. Yazarın kitaplarına atıfta bulunan otel,  bünyesindeki Orient Bar bölümünde gerçekleşecek olan Perşembe Buluşmaları  etkinliği, polisiye roman tutkunlarına keyifli dakikalar yaşatacak.

Pera Palace Hotel Jumeirah’ın Altın Kitaplar Yayınevi ile ortaklaşa düzenleyeceği ”Agatha Christie Edebiyat Söyleşisi” 14 Mayıs 2015 Perşembe gününde meraklılarını bekliyor.

Program:

Adres: Pera Palace Hotel Jumeirah/ Asmalı Mescit Mh. Meşrutiyet Caddesi No: 52 Beyoğlu, Taksim

Yer:     Orient Bar

Tarih: 14 Mayıs 2015, Perşembe

Saat:   15: 00

edebiyathaber.net (8 Mayıs 2015)

Yorum yapın