“Acaba Ne Olsam?” serisine özel kutulu set

Eylül 10, 2015

“Acaba Ne Olsam?” serisine özel kutulu set

acaba-ne-olsam-serisi-4-kitap-takim-kitabi-toprak-isik-Front-1Mühendis, yazar Toprak Işık’ın beğeniyle okunan dört kitaplık “Acaba Ne Olsam?” dizisi, indirimli fiyat avantajı ve özel saklama kutusuyla set halinde satışa sunuluyor.

Büyüyünce ne olacaksın? Doktorhukukçuhendisbilim insanı? Eğer yaş henüz küçükse, gönülden geçen mesleği seçmekte özgürlük var demektir. Antropolog, itfaiyeci ya da ip cambazı olabilmenin hiçbir engeli yok. Lise çağında ise işler biraz daha zorlaşıyor. Sonuçta kim hayatı boyunca hiç sevmeyeceği bir işte çalışmak ister ki?

Bir yanda aile bir yanda öğretmenler, üniversite giriş sınavlarından kazanılan puanla “iyi” bir fakülteye kaydolunması için elbirliğiyle baskıda bulunuyorlar. Kimse hayaller ve önceliklerle ilgilenmiyor. Meslek seçimi şakaya gelmez. Unutmamak gerek ki, sevdiği işi yapanlar, hayatları boyunca çalışmış sayılmazlar…

Şimdilik filmi o kadar ileriye sarmaya gerek yok. Toprak Işık’ın, kılavuzluk etmek için özenle hazırladığı “Acaba Ne Olsam?” isimli başvuru dizisi, meslek seçiminde işini bir hayli kolaylaştıracağa benziyor.

edebiyathaber.net (10 Eylül 2015)

Yorum yapın