61. Sait Faik Hikâye Armağanı sahibini arıyor!

Şubat 11, 2015

61. Sait Faik Hikâye Armağanı sahibini arıyor!

SAIT FAIK HIKAYE ARMAGANI BASINYazar Sait Faik Abasıyanık anısına her yıl bir öykücüye verilen ve Darüşşafaka Cemiyeti ile İş Bankası Kültür Yayınları iş birliğiyle düzenlenen 61. Sait Faik Hikâye Armağanı’na başvurular 27 Şubat’a kadar devam ediyor.

Yarışmaya katılacak yazarların, başvuru yapacakları hikâye kitabından on (10) nüshayı, 27 Şubat 2015 Cuma günü Saat 17:00’ye kadar Darüşşafaka Cemiyeti İletişim Birimi, Darüşşafaka Caddesi No: 14 34457 Maslak, Sarıyer İstanbul adresine teslim etmesi gerekiyor.

Darüşşafaka Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, yarışmaya katılacak hikâye kitaplarının 2014 yılında yayımlanmış olması, daha önce herhangi bir ödül almamış olması gerektiği ve daha önce aynı armağanı kazanmış yazarların yarışmaya katılamayacağı vurgulandı.

2014 ödülünü “Olduğu Kadar Güzeldik” adlı kitabıyla Mahir Ünsal Eriş almıştı.

Seçiciler Kurulu tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından, sonuçların bu yıl Mayıs ayı içinde açıklanacağı ifade edildi.

Doğan Hızlan’ın başkanlığında toplanacak Seçiciler Kurulu, Hilmi Yavuz, Nursel Duruel, Jale Parla, Murat Gülsoy, Metin Celal ve Beşir Özmen’den oluşuyor.

edebiyathaber.net (11 Şubat 2015)

Yorum yapın