600 bin ücretsiz e-kitap

Temmuz 22, 2014

600 bin ücretsiz e-kitap

amazon-smartphone-tmc1355968181ShiftDelete.Net’ten Erhan Kahraman’ın haberine göre, yeni duyurulan Kindle Unlimited servisi, 600 bini aşkın e-kitabı Kindle, iOS ve Android üzerinde okumayı mümkün kılıyor.

Amazon, abonelik modeliyle sunduğu sınırsız e-kitap seçeneği Kindle Unlimited’i resmen duyurdu. Yeni servis ile Amazon kullanıcıları, Kindle, iOS ve Android ya da destekleyen diğer cihazlarda 600 binin üzerinde e-kitabı ücretsiz olarak okuyabilecek. Kindle Unlimited’ın aylık abonelik ücreti ise 9,99 dolar.

Servise dahil olan kiktapların üzerinde “Kindle Unlimited” logosu ve “Ücretsiz Okuyun” tuşu bulunacak. Kindle ile kullanılabilen binlerce sesli kitabın yanı sıra, Amazon’un ayrı bir servisi olan Audible da üç ay boyunca 150 bini aşkın sesli kitabı ücretsiz olarak Kindle Unlimited abonelerine sunacak.

İstediğiniz neredeyse her kitaba ücretsiz olarak erişebilmek, okuma alışkanlıklarına yepyeni bir boyut kazandırabilir. Böylelikle yabancı olduğunuz bir türe başlamak için önünüzde hiçbir engel kalmayacak.

Servisin tek üzücü yanı ise, diğer Amazon hizmetleri gibi Türkiye’nin kapsam dışı bırakılması. Kindle Unlimited şimdilik sadece ABD sınırları dâhilinde sunuluyor.

22 Temmuz 2014

Yorum yapın