5 kişi Amy M. Homes’un, “Yangın Müziği” adlı romanını kazanıyor

Şubat 18, 2012

5 kişi Amy M. Homes’un, “Yangın Müziği” adlı romanını kazanıyor

Edebiyat Haber, beş okuruna  Amy M. Homes'un “Yangın Müziği” adlı romanını armağan ediyor. 

22 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 12:00'da Edebiyat Haber’in facebook sayfasında yer alacak soruya bir gün boyunca yanıt verilebilecek. Kazananların listesi 23 Şubat Perşembe günü saat 12:00'da aynı sayfada açıklanacak. 

Tanıtım Bülteninden

Paul ile Elaine iki çocuklarıyla New York'un banliyösündeki bahçeli güzel evlerinde imrenilecek bir hayat sürmektedir. Ancak dışarıdan büyüleyici görünen bu hayatta kendilerini her türlü heyecanı ve duygusu bastırılmış bir tutsak gibi hissetmektedirler. Özgürlüklerine kavuşmak için son derece sıra dışı, tehlikeli ve tuhaf bir eylemi gerçekleştirmeye karar verirler. Bu eylemin sonucunda yaşayacakları her ikisinin de aklından geçmemiştir kuşkusuz.

A. M. Homes'un bu kışkırtıcı romanı, tüm “iyi hayat” teorilerini baş aşağı döndürüyor. Tüm olayları ve karakterleriyle Yangın Müziği çağdaş edebiyatın başarılı bir örneği. 

“Homes, Amerikan banliyö yaşamını eleştirmekle kalmıyor, ona önce ateş ediyor, sonra onu bıçaklayıp arabasının bagajında boğuyor ve bir gölün karanlık sularına atıncaya kadar da rahat etmiyor.”
-The Times-

“Günümüzde Homes gibi yazan çok az kadın yazara rastlıyoruz.”
-Zadie Smith-

Meraklısına not: SEL Yayınları her cuma facebook sayfasından sorduğu soruyu doğru yanıtlayan ilk beş kişiye birbirinden güzel kitaplar armağan ediyor.

edebiyathaber.net (18 Şubat 2012)

Yorum yapın