15. Idefix Sanal Kitap Fuarı 13 Kasım – 30 Aralık tarihleri arasında

Kasım 13, 2017

15. Idefix Sanal Kitap Fuarı 13 Kasım – 30 Aralık tarihleri arasında

Online kitabevi platformu Idefix’in bu yıl 15. kez düzenlediği Sanal Kitap Fuarı 13 Kasım – 30 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

İlk olarak 2003 yılında düzenlenmeye başlanan Sanal Kitap Fuarı’nda, bu yıl 2.400 yayınevi ve 150.000 kitapta %70’e varan indirimlerin sunulacak. Fuar süresince kitapseverler, çeşitli fırsatlar ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Fuarda, 75 TL üzeri alışverişlerde 15 TL idefix indirim kuponu, 50 TL üzeri alışverişlerde ise ücretsiz kargo desteği sağlanacak.

Sevilen yazarlardan imzalı kitaplar ve çok özel röportajlar

Fuar süresince edebiyat severler, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, İskender Pala, Yılmaz Özdil, İnci Aral, İlber Ortaylı, Nihat Sırdar, Hasan Ali Toptaş gibi Türkiye’nin sevilen yazarlarının imzalı kitaplarını satın alma fırsatı da bulacak. Bu yıl 10 milyon ziyaretçinin hedeflendiği fuarda, Sapiens ve Homo Deus Kitaplarının yazarı Yuval Noah Harari,  Ece Temelkuran, İclal Aydın, Mario Levi, Sevim Ak, Colson Whitehead gibi biçok ünlü yazarın röportajları da okuyucularla buluşacak.

Türkiye’nin okuma haritası belli oluyor

Idefix, Türkiye’nin Okuma Haritası’nı da ortaya çıkaracak. 2017 yılının en çok aranan, tavsiye edilen, beğenilen, hediye edilen kitapları Sanal Kitap Fuarı’nda sunulacak.  Sabitfikir iş birliği ile 2017 yılının “En İyi 50 Romanı” seçilecek. Kararsız okuyucular için “Yol Gösterici Harita” ve okur ile yazarın bütünleşeceği “Niçin Okumalıyız” özel bölümlerinin de yer alacağı fuar süresince “Kuşbakışı” bölümünde de yazarların masası mercek altında alınacak.

“Okur-Yazar Hanım” bölümünde okurların soruları yanıtlanacak, okuyuculara tavsiyelerde bulunulacak.

edebiyathaber.net (13 Kasım 2017)

Yorum yapın