11. Ankara Kitap Fuarı 6-15 Ocak tarihleri arasında

Ocak 13, 2016

11. Ankara Kitap Fuarı 6-15 Ocak tarihleri arasında

2017 yılının ilk kitap fuarı, Eylül Fuarcılık organizasyonu ile 6-15 Ocak tarihleri arasında ATO Congresium’da kapılarını açacak. 10 gün boyunca ünlü yazar, şair ve gazetecilerin yaklaşık 450 etkinliğiyle renklenecek fuarda, Türkiye’nin en büyük yayınevleri büyük indirimlerle kitaplarını sergileyecek. Fuarın açılışında ayrıca Ankara’da kültüre sanata ve edebiyata emek vermiş isimlere Avrasya Yazarlar Birliği ortaklığı ile teşekkür plaketi verilecek.

ankara

Kitap Fuarları Proje Koordinatörü Metin Karausta, Edebiyat Haber’e yaptığı açıklamada, geçen yıl 300 bin ziyaretçinin ilgi gösterdiği Ankara Kitap Fuarı’nın bu yılki onur yazarının, edebiyatımızın ünlü ismi Ahmet Ümit olduğunu belirtti.

Misafir Ülke

Fuarın bu sene ki konuk ülkesi Kazakistan. Kazakistan’dan gelecek yayınevleri ve yazarlar Kazakistan kültür ve edebiyatı ile ilgili eserleri tanıtacak.

Sahaf Festivali

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye’den 250 yayınevinin katılacağı fuarda Sahaf Festivali’nin bulunduğu bir bölüm olacak. Bu bölümde 25 sahaf ürünlerini sergileyecek.

İmza etkinliği yapacak ünlü yazarlardan bazıları

Yılmaz Özdil, İlker Başbuğ, Ahmet Şimşirgil, Ahmet Ümit, Emrah Serbes, İsmail Saymaz, Ataol Behramoğlu, Saygı Öztürk, Enver Aysever, Büşra Yılmaz, Hasan Ali Toptaş, Sinan Meydan, Muzaffer İzgü, Osman Pamukoğlu, Nermin Şakracı, Murathan Mungan…

edebiyathaber.net (28 Aralık 2016)

Yorum yapın