10. Eğitimde Edebiyat Semineri 4 Mart’ta

Mart 3, 2016

10. Eğitimde Edebiyat Semineri 4 Mart’ta

adalet-agaogluGünışığı Kitaplığı’nın, her branştan ve düzeyden öğretmenler, kütüphaneciler ve eğitim yöneticileri için düzenlediği Eğitimde Edebiyat Seminerleri’nin onuncusu, 4 Mart Cumartesi günü, FMV Nişantaşı Işık Ortaokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Eğitimde Edebiyat Seminerleri’ne bütün yurttan Türkçe ve edebiyat bölümleri başta olmak üzere, sosyal bilgiler, sınıf öğretmenleri, kütüphaneciler, eğitim yöneticileri, rehber öğretmenler, matematik, fen bilimleri gibi bütün branşlardan eğitimciler katılacak.

Eğitimcilerin, edebiyata ilişkin birçok konuda mesleki gelişimlerini amaçlayan Eğitimde Edebiyat Seminerleri, edebiyatçı ve akademisyenlerin konuşmalarına, yaratıcı okuma uygulamalarına ev  sahipliği yapacak. Etkinlik programında Behçet Çelik, Necdet Neydim, Sevengül Sönmez ve Kutlukhan Kutlu yer alıyor. Kapanış konuşması ise Adalet Ağaoğlu tarafından yapılacak.

Seminerlerde bugüne dek konuşan edebiyatçı ve akademisyenlerin özgün içeriğine, edebiyat e-dergisi Keçi’den ücretsiz erişmek mümkün. Seminer programı için>>>

edebiyathaber.net (1 Mart 2017)

Yorum yapın