1. Antalya Kitap Fuarı’na büyük ilgi

Şubat 19, 2012

1. Antalya Kitap Fuarı’na büyük ilgi

ATSO’nun uzun uğraşları sonucu Antalya’ya kazandırılan ve Cam Piramit’te önceki gün kapılarını açan 1. Antalya Kitap Fuarı tüm hızıyla sürüyor.

Antalya’da 7’den 70’e tüm kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, ünlü yazarların Antalyalı hayranlarıyla buluşmasına da vesile oluyor. 75 yayınevinin stant açtığı fuarda, 200 yazar imza günü, panel, şiir dinletisi ve söyleşilerde hayranlarıyla buluşuyor. Antalya Kitap Fuarı özellikle bugün ve yarın edebiyat şölenine sahne olacak. Ayşe Kulin, Cüneyt Ülsever, Deniz Kavukçuoğlu, Gülten Dayıoğlu, Hakan Günday, İlber Ortaylı, Mine Kırıkkanat, Murathan Mungan, Muzaffer İzgü, Nihat Genç, Şükrü Erbaş, Zeynep Oral’ın da aralarında bulunduğu Türkiye’nin en ünlü yazarları iki gün boyunca Antalyalı kitapseverlerle bir arada olacak. Türkiye’nin ünlü mizah ve karikatür dergileri Uykusuz ve Penguen’in çizerleri de renkli stantlarında hayranlarıyla buluşacaklar. Saat 10.00’da kapılarını ziyaretçilere açan Fuar bugün 9.00’a kadar gezilebilir. Fuara giriş ücretsiz.

Yayıncılar onuruna yemek

Öte yandan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak evsahipliğinde, fuara katılan yazarlar ve yayınevleri onuruna bir akşam yemeği verildi. Geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, TÜYAP Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Bilge Kula, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazar Doğan Hızlan, Yazar Aydın Boysan, Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile yayıncılar katıldı. 

Kaynak: akdenizmanset.com

Yorum yapın